Mindenki keres valamit. Egyesek még a vizsgafelejtőn hagyott emlékeiket, mások az év első gyakorlatainak helyszínét. Mi pedig olyan lelkes instruktorokat, akik tehetséget és motivációt éreznek magukban, hogy itt a tél derekán is a nyári gólyatábor körül szorgoskodjanak.

Ha azon kapod magad, hogy a tankönyveidben több a nyomdahibák javítása, mint az aláhúzás, vagy égsz a vágytól, hogy egy rosszul formázott puskát is újratördeljél, itt a neked való feladat. Vár a Gólyahír főszerkesztői címe. Olyanok jelentkezését várjuk, akiknek a precizitás lételemük, és ismerik a kiadványszerkesztés fortélyait, és az Állati táncparkett képzésben, vagy azelőtt képződtek.

Ha a „számítózás” nálad nem merül ki egy kiadós LAN partban, és ha megkérdezik, milyen nyelveket ismersz, első körben a HTML, php, CSS jut eszedbe, akkor számodra ideális feladat lehet az idei gólyatábor honlapjának elkészítése. Honlapszerkesztési ismeretek és tapasztalatok előnyt jelentenek.

Szoktál írogatni? Kipróbálnád a hangodat a zuhanyzón kívül is? Már hallod hallgatóságod összecsattanó tenyereinek mindent elsöprő robaját – és ez nem megijeszt, hanem lelkesít? Akkor éppen téged keresünk arra, hogy a világ jelentő deszkákon próbára tedd a kreativitásodat és elhozd nekünk a gólyatábori musicalt! Táncos, zenei vagy drámai tapasztalattal rendelkező instruktorok vagy instruktorpárosok jelentkezését várjuk.

A pályázatokat 2018. február 19. 12:00-ig várjuk a palyazat@iocs.hu-ra!

Segítséget a pályázati anyagod összeállításához itt találhatsz.

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük