Még csak most indult és máris vége az idei instruktorképzésnek. 8 hét, 10 csapat, több, mint 250 (kettőszázötven!) friss instruktor és rengeteg élmény – így tudnám legrövidebben leírni. De miért írnám le ilyen röviden?

Amikor februárban elindult a Képzés, még hosszú útnak tűnt a rengeteg egyeztetés és utána járás miatt, aztán hip-hop és máris március közepén találjuk magunkat és sok kis instruktor palánta lepte el a várost a Portya keretein belül. Csak épphogy győztük kapkodni a fejünket! Volt ott keringőzés a Váci utcán, random játék a Gödörnél, az utasok ünneplése Deák téren és fontos kérdések eldöntése, mint például mi a jobb: a mosógép vagy a banán?! A Portya után pedig egy felejthetetlen buliban lehetett részünk. Aztán ott voltak a képzéshétvégék, ami örök élmény marad minden résztvevőnek! A csapatok pedig készültek, pólót, imidzset és indulókat gyártottak míg nem egy szép napon Várgesztesen találták magukat. Az „Őrült Üvegház zsúfolásig megtelt vidám hangokkal, bőséges programmal (amiért köszönet illet mindenkit, aki segítette akár csak egy gondolattal is ezt az ügyet) és fergeteges éjszakai arconpörgéssel. Mindenki kitett magáért! :-) A megható és emelkedett hangulatról pedig idén is gondoskodott a seniorok avatása, melyen szem nem maradt szárazon.

Több volt ez a Képzés, mint csupán megfelelő. Káprázatos volt! Csodás! S a hetek, napok, órák és percek csak úgy pörögtek és máris felavatódtak a csillogó szemű blasztok és új tagokkal bővült a „Nagy Csapat”, akiktől mindig rájön az ember, hogy egymásra van a legnagyobb szükségünk!

Üdvözlünk Titeket! :-)

ui: egy kis hangulatidéző

'ZD YouTube FLV Player' requires either a youtube video URL or FLV URL.
Usage: [zdvideo]url[/zdvideo]
Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük