Múlt héten ismét két rendezvényt hirdettünk meg, a tavaszi IÖCS klub, és a még távolinak tűnő nyári vizsgafelejtő szervezői posztját. Ez első és legfontosabb információ, hogy az IÖCS klub a tervezett időpontról (ápr. 26.) ELMARAD.

Az Egyetemünkön nemrégiben életbe lépett új, szigorított teremfoglalási szabályok és engedélyeztetési kötelezettségek miatt nem kaptunk helyet a klub megrendezésére, ezért egy héttel későbbre, 2011. május 3-ára tettük át az időpontot! Bár ez már valóban közel van a vizsgaidőszak kezdetéhez, bízunk benne, hogy Te is eljössz majd, hiszen amellett, hogy együtt jó :), fontos információcserét is tervezünk a klubra – kíváncsiak vagyunk az eddigi véleményedre a már lezajlott rendezvényekkel kapcsolatban, és ami talán még fontosabb, a közelgő Gólyatáborral kapcsolatos ötleteidre és meglátásaidra is számítunk. Emellett pedig kérdésföltevésre is bőven akad majd lehetőség.

A két fönti rendezvény közül tehát az IÖCS klubnak lezárult a pályázási határideje, így nagy örömmel hirdethetjük, hogy a két újdonsült főszervező Bardóczi Réka és Szabó Ági. Nekik sok örömöt és jó munkát kívánunk a rendezéshez! Pontos információkkal (a helyszín jelenleg is szervezés alatt áll még) nemsokára jelentkeznek a lányok.

A nyári vizsgafelejtőre is érkeznek már a levelek – április 30-ig még bőven van lehetőség írni nekünk, ha kedvet kapnál hozzá!

Addig is boldog húsvéti ünnepet és jó pihenést kívánunk a szünet végére! :)

Egy hozzászólás “Ami késik…&rdquo témában;

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük