Négy és fél évvel ez előtt merült fel párunkban a gondolat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karán, hogy fel kéne pezsdíteni a hallgatói életet a Karunkon. Mivel nagyon fiatal az intézmény, és ilyen irányú tevékenység nem sok folyt ezért belevágtunk, és szépen lassan kialakult a mostanság Animátor Közösségnek hívott hallgatói csoport. Szerettük volna jól csinálni a dolgot, de hát mit tesz az ember, aki valami újba kezd? Tanul olyantól, aki jártasabb a témában. Ekkor jutott eszünkbe, hogy van egy Egyetem, amivel közös tanulmányi képzésünk is van, gondoltuk hát, megnézzük milyen az IÖCS.

Az utóbbi pár évben már néhányan elvégeztük az Instruktor Képzést. Számos tapasztalattal, és sok ötlettel gazdagodva folytattuk teendőinket az Animátorok közt. Rájöttünk, hogy két szervezet munkája sokban hasonlít, és az alapvető szemléletünk is számos pontban egyezik. Mióta először megjelentünk a színen, rengeteg dologban kaptunk segítséget, és támogatást az Instruktoroktól, amiért nagyon hálásak vagyunk, és próbáljuk a tőlünk telhetően a két szervezet közti bimbódzó kapcsolatot az IÖCS-beli munkánkkal viszonozni.

Az utóbbi években kialakítottuk az Animátorok és a Kar kisebb-nagyobb rendezvényeit, és elkezdtük saját berkeinken belül is a KÉPZÉST.

Ennek kapcsán szeretnénk bejelenteni, ami még nem volt, tra-tra-tar-taaaaa, dobpergés, meg minden…

Idén először szeretnénk nem csak a saját Karainkon, de felétek is meghirdetni az Animátor Közösség és a PPKE ITK HÖK által közösen szervezett Képzést, amin szeretettel várunk Instruktorokat is.

Kezdés: március 1., 18:00 óra.

Helyszín: PPKE ITK (Budapest VIII. Práter u. 50 /a)

És hogy pontosan mire is számíthattok?

Gyertek el, és nézzétek meg! Amiben biztosan részetek lesz: jó hangulat, sok játék, szórakozás, és természetesen felkészülés a különféle rendezvényekre!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, jelentkezz!

Hogyan?

Az alábbi oldalon található kérdőív kitöltésével tudod megtenni, február 29. (szerda) éjfélig.

Ha bármi kérdésed lenne, e-mailben, vagy személyesen felteheted Kerekes Bálint Péternek (kerekes.balint.peter@gmail.com), vagy Lontai Leventének (leves89@gmail.com).

Várunk Titeket!

Kerekes Bálint Péter és Lontai Levente

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük