A Szent Schönherz Senior Lovagrend meghívása

Ahogy a korábbi években, idén is lehetőség nyílik rá, hogy részt vegyetek a BME-VIK által rendezett senior képzésen. Megismerkedhettek karunk rendszerével, embereivel, beleláthattok egy másik képzés folyamatába, tapasztalatot gyűjthettek, hogy milyen már képződött fejjel újra bekerülni a csillogó szemű gólyák közé, és csapattársként kövessétek figyelemmel, hogyan lesznek a következő év gólyáinak segítői, támaszai.

Az évek tapasztalata megmutatta, hogy a vendég képződőknek hasznos tartani egy nulladik képzésalkalmat a kar sajátosságai miatt, ami elősegíti a beilleszkedést. Ennek időpontja február 21. 20:00-kor, a helyszín pedig az Excelsior vendéglátó ipari egység (XI. kerület, Mészöly u 1.).

Jelentkezni a kepzes.sch.bme.hu oldalon lehet február 13., 10:00-tól február 16. 21:00-ig. Ezen a weboldalon tudjátok jelezni azt is, hogy melyik nap mennyire értek rá.

Továbbá arra szeretnénk kérni Titeket, hogy a nulladik képzésalkalomra hozzatok magatokkal egy kézzel írott motivációs levelet. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és jelentkeztek, kérünk, hogy Téglás Barbinak (teglas.barbara@iocs.hu) is jelezzétek képződési szándékotokat.

Kérdésekkel nyugodtan bombázzatok, az e-mail címem dava15ster@gmail.com.

Várunk benneteket!

Fekete Kriszti & Juhász Péter

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük