Te mire pályázol?

Bár a tél még csak most kezdi próbálgatni erejét, és a vizsgaidőszak távolról sem kezdődött még el, máris itt az ideje előkészíteni méltó búcsúztatásukat, és a tavasz köszöntését. Ha szeretnél pályázni a Téli Vizsgafelejtő, a Tavaszi Fesztivál vagy a Semmelweis Karnevál megszervezésére, akkor olvass tovább!

Elsőként keressük azt a szervezőpárost, akik úgy érzik, hogy tudják mi kell a jelenkor vizsgázóinak a felejtéshez, és gondolataikat tettekre váltva meg is szerveznék a 2014-es Téli Vizsgafelejtőt.

Várjuk annak a jelentkezését, aki elhozná Egyetemünkre a zene, a tánc, a versek és egyéb művészetek élvezetének örömét, és már legalább a Szuperhős képzés óta, vagyis két éve instruktor. A feladat nem kisebb, mint egy egész rendezvénysorozat megszervezése, a 2014-es Tavaszi Fesztivál egyengetése, a HÖK-kel és Korányi Frigyes Szakkollégiummal karöltve.

Végezetül pedig örömmel fogadjuk azon lelkes instruktor pályázatát is, aki vállalkozna a 2014-es Semmelweis Karnevál megszervezésére egy HÖK-ös főszervező társsal és a két külföldi diákszervezettel, az ISAS-al és a DSVS-el közösen. Ha szeretnéd életre kelteni a tavasz eme ékkövét, és már az Őrültek üvegházában is ott voltál, azaz legalább három éve vagy instruktor, IÖCS-ben szerzett vezetői tapasztalattal, ne habozz, pályázz!

Pályázatodban írd meg ötleteidet és terveidet, és küldd a palyazat@iocs.hu címre, december 8. 15:52 percig!

 

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük