Tisztújítás után

Pont egy hete, november 14-én, tartottuk meg éves tisztújító közgyűlésünket.

Miután Bogár köszöntötte a gyűlés résztvevőit, felolvasta dr. Somfai Gábor Márk “SGM” levelét, aki bár szeretett volna eljönni, egy gyorsan jött betegség meggátolta ebben. Ellenben szavai még így is mély hatást gyakoroltak ránk. Mint korábban, most is arra buzdított mindenkit, hogy tegyünk az IÖCS-ért, ezért az egészen egyedülálló közösségért. Ő és jó néhány társa már hosszú évek óta félreteszik fizetésük egy százalékát a csoport részére, és remélik, hogy minél többen követik majd példájukat.
Meghallgattuk és elfogadtuk az éves költségvetést, melyet Orsika prezentált számunkra Bálna úr segítségével. Hivatalosan is elfogadtuk az idén felavatott seniorok névsorát, eleget téve ezzel a hivatalos ügymenetnek.
Évértékelő beszédében Bogár felidézte az idei év viszontagságait, és méltatott minden instruktort, amiért ilyen derekasan helytálltunk a nehéz helyzetekben is. Az ő szavaival élve, ez szép!

Ezt követően a Felügyelőbizottság tagjait választottuk meg, akik nem mások, mint Fügedi Gergely „Füge” és Szarvas Gábor „Bogár”, a bizottság elnöke pedig Szécsényi-Nagy Balázs lett.

Ezután a vezetőség megválasztására került sor, melynek eredménye a következő lett:

– Képzésfelelős: Ludányi Zsófia és Radics Dóra

– Táborszervező: Bujdos Réka és Óriás Viktor

– Bálszervező: Szak Sára és Lukács András

– Alelnök: Hegedűs Orsolya (a FOK-ról)

– Elnök: Szilágyi Örs

Örültünk a több, mint százhúsz megjelent instruktornak, ami az elmúlt évekhez képest fokozódó érdeklődést tükrözött, de ha figyelembe vesszük a tagság majd ezer fős mivoltát, ez még mindig szerénynek mondható. Bár ez a probléma már évek óta fennáll, az idei létszám kis bizakodásra ad okot. Reményeink szerint egy kedvező folyamat első szemmel látható eredménye ez, mely az előző évek ráfordított energiáinak köszönhető. Hogy ez az idei ne csak egyszeri kiugrás legyen, jövőre is mindent elkövetünk majd azért, hogy felderítsük és megoldjuk az alacsony részvétel mögött megbúvó okokat.

A frissen megválasztott vezetőség nevében szólva kijelenthetem, hogy az előttünk álló 2013-2014-es IÖCS-évbe nagy lelkesedéssel és hatalmas energiákkal vágunk bele. Tesszük ezt azzal az elhatározással, hogy az előttünk álló év is méltó legyen szervezetünkhöz, a szükséges fejlődés mellett megőrizze annak értékeit, és továbbra is barátokban gazdag közösséget nyújtson minden instruktornak.

 

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük