8. Jubileumi Nagy Közös Ökörsütés

Lassan kezdetét veszi az egyetem első hete: új órák, tantárgyak és tanárok, előadók és gyakorlók, egy egész más világ tárul föl! Jön a sok új infó, a sok izgalom – észre sem vesszük és máris vége a hétnek. NADE hol is pihenheted ki az első hét izgalmait?!

Az egyetlen biztos ötlet, ahol kifújhatod magad, újra leülhetsz kicsit a csoporttársaid, régi és új ismerőseid mellé úgy, hogy ne egy képlet vagy egy latin név nézzen Veled szembe, az a 8. Jubileumi Nagy Közös Ökörsütés!

Hogy mi is ez az egész?!

  • 8. alkalommal gyűlünk össze és szúrunk nyársra két ökröt a BME Villanykar frissen felvett és régi hallgatóival!
  • 8. alkalommal tölthetünk együtt egy különleges estét barátainkkal, barátnőinkkel és két 400 kg-os ökörrel! :)
  • 8. alkalommal… ez már csak rajtunk múlik!!

Hol és mikor lesz?!

Szeptember 18-án (vasárnap), a Nánási úton a régi ETK kollégiumban. Megközelíthető 34-es busszal az Árpád híd metrómegállótól vagy a Szentlélek tértől, de a bátrabbak besétálhatnak a szentendrei HÉV Rómaifürdő megállójától is!

Vajon meg is esszük azokat az ökröket?!

IGEN! Vegyél egy ökörjegyet (900 HUF vagy JMF, azaz jó magyar forint ;)), ha szeretnél enni az ínycsiklandozó ökörből. Ha nem fáj húsra a fogad, akkor pólójegyért (600 forint) érdemes harcba szállni, hogy maradjon emléked erről a fergeteges estéről. Ha pedig éhesen jössz és plusz egy pólóval távoznál megveheted a kettőt együtt is, csak 1300 forintért!

Igyekezz, mert jegyek csak korlátozott számban kaphatók!

Hol vehetsz jegyet?

Egész héten az EOK-ban 10-től 2-ig, a NET Akváriumban (a Jegyzetbörzén) 10-től 6-ig, és keddtől péntekig az ETK Vas utcai épületében 10-től 2-ig.

Találkozunk vasárnap!

A Főökrök

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük