A kétharmada már megvan

Tovább keressük azt a lelkes instruktort, aki szárnyai alá venné a Tavaszi Fesztivált, és megszervezné ezt a csodálatos rendezvénysorozatot, mivel eddig még nem érkezett rá pályázat. Ellenben a Téli Vizsgafelejtő és a Semmelweis Karnevál már gazdára találtak!

Szeretnénk minden pályázónak megköszönni jelentkezését, örömmel olvastuk soraitokat! Ám szomorúan és tanácstalanul tapasztaltuk a rendkívül alacsony érdeklődést, amit az is bizonyít, hogy a háromból egyelőre csak két rendezvény esetében hirdethetünk nyertest.

Midőn elmúlnak a vizsgaidőszak viszontagságai és újra lehetőségünk nyílik levenni a polcról és leporolni mellőzött társasági életünk maradványait, egy sokat látott négyes kezébe adhatjuk feledni kívánt emlékeinket. A csapat tagjai, akik elhozzák nekünk a Téli Vizsgafelejtőt, nem mások, mint Jancsó Sándor, Pölöskei Gergely,  Szarvas Gábor “bogár” és Talpai Szabolcs.

Maszkok és báli ruhák forgataga, ételkülönlegességek a világ minden tájáról, bepillantás megannyi ország kultúrájába Egyetemünk külföldi hallgatóinak köszönhetően, koncertek és rengeteg tánc vár ránk márciusban. 2014 tavaszának megkoronázását, az ötödik Semmelweis Karnevál megszervezését IÖCS részről, Palotay Lilla nyerte el.

Gratulálunk, és sikeres szervezést kívánunk Nektek!

Viszont nem feledkezhetünk meg a cikk elején már említett, jelenleg még főszervező nélkül árválkodó Tavaszi Fesztiválról sem. A Versmondóversenyt, a Virtuózok Viadalát, az Alkoss! irodalmi és képzőművészeti pályázatot, a Táncversenyt és a záró Gálaestet magába foglaló rendezvénysorozat megszervezésére továbbra is várjuk a jelentkezést a palyazat@iocs.hu címre december 15. 15:53 percig!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük