Az előző évekhez hasonlóan idén is pályázatot hirdet a Mozgókép Alkotó Kreatív Instruktorok csoportja.

De kik azok a MAKI-k?
A MAKI-k feladata az IÖCS rendezvények megörökítése. Már sokunkkal találkozhattatok is, ott vagyunk a Gólyatáborban, Bálon, IÖCS Klubokon, Gólyahajón, Karneválon, Senioravatáson is. Táborban éjjel nappal forognak a kameráink, hogy megörökítsük és emlékezetessé tegyük a tatai hetet, képzészáróra pedig az Instruktorfilmmel készülünk nektek.

Idén is a három (3) pályázóval fog bővülni a gólyatábori gebinünk, úgyhogy, ha úgy gondolod, hogy van érzéked a videózáshoz, filmkészítéshez, szeretsz fotózni, esetleg szívesen képeznéd magad tovább ezen a téren, nincs más dolgod, mint összeszedni pár általad lőtt képet, és jelentkezni!

Ki jelentkezhet?
-aktív instruktorok (frissek, és nem frissek egyaránt!)

Mi legyen a pályázatodban?

  • a neved és a telefonszámod
  • az egyetemed neve, a kar és az évfolyam, amire jársz
  • mikor képződtél, melyik képzéscsoportban, a képzéscsoport vezetőd neve
  • egy rövid bemutatkozás – miért érdekel a MAKI, esetleg van-e valamilyen tapasztalatod a fotózás, videózás terén
  • eszközeid, ha vannak (de nem jelent hátrányt, ha nincs!)
  • 4-5 általad készített fénykép, amit te készítettél, és szerinted jól sikerült. Lehetnek régebbiek is, nem kell feltétlenül újonnan fotózni – a lényeg, hogy ne legyen utómunkált, internetről letöltött és szelfi. Nem a kép minősége a lényeg, arra vagyunk kíváncsiak, hogy hogy látsz a kamerában. Témamegkötés nincs. A képekhez bátran írhatsz pár gondolatot, hogy miért épp azt választottad
  • ha van tapasztalatod videószerkesztés terén, mellékelheted az általad vágott kisfilmet is a képek mellé

Leadási határidő: 2019.06.17. 23:59

Kihirdetés legkésőbbi időpontja: 2019.06.24.

A pályázatokat az alábbi e-mail címre várjuk: makipalyazat@gmail.com

A pályázatok eredményéről minden jelentkezőt értesítünk, így ha esetleg nem rátok esne a választás, lesz lehetőségetek más tábori gebinekbe feliratkozni.

Azáltal, hogy pályáztok, belekerültök egy „közös maki kalapba”, ahonnan a tábort követő rendezvények MAKI főnökei a későbbiekben még le tudnak hívni titeket. Ezért ha már lekerültetek a táborba, de érdekel a makilét, akkor is pályázhattok, de ez esetben mindenképpen írjátok bele a bemutatkozóba, hogy már más gebinben/betűben részt vesztek a gólyatáborban.

Bármi kérdéssel kapcsolatban keressetek meg facebookon, vagy telefonon!

Várjuk jelentkezéseteket!

Jokkel Zsófi “Joki”

06306602336