Az elmúlt néhány hónapban többször is fordultunk hozzátok véleményeteket, gondolataitokat kérve az IÖCS működéséről, aktualitásairól.

Úgy gondoljuk, hogy éppen emiatt ide tartozik zenei ízlésetek megismerése is, hogy minél inkább a Nektek leginkább tetsző zenéket hallgathassátok rendezvényeinken; erről is küldtünk egy kérdőívet, amelyet összesen 127-en töltöttetek ki! Köszönjük szépen az aktivitásotokat!
Többen érdeklődtetek a felmérés eredményéről, ezért íme egy összefoglaló, a kérdések sorrendjében haladva.

Milyen stílusú zenét hallgatnál szívesen a rendezvényeken?

Ebben a kérdésben fej-fej mellett a pop és a techno nyert 49 szavazattal. Alig lemaradva a retro (47), néhánnyal mögötte a drum n’ bass (44), illetve még a hip-hop (41) örvendett nagyobb népszerűségnek.

Milyen kis-vagy előzenekart hallgatnátok szívesen rendezvényeken?

Rengeteg stílus kiváló előadóját ajánlottátok nekünk. Közülük is a legtöbben A Krúbii nevű formációt javasoltátok, hogy belehallgassunk. Többen ajánlottátok még a Fatal Error, Dope Calipso, Szabó Benedek és a galaxisok, Szabó Balázs bandája és az Elefánt zenekarokat is.

Milyen nagyzenekart hallgatnátok szívesen rendezvényeken?

Sok jó ötletet kaptunk, és jó hírrel is szolgálhatunk: az általatok legnépszerűbbnek ítélt zenekarok közül tervezünk hívni őszi rendezvényeinkre (hogy pontosan kiket, azt egyelőre takarja sejtelmes homály).

Melyik DJ-ket hallgatnátok szívesen rendezvényeken?

Örömmel konstatáltuk, hogy IÖCS DJ-ink kerültek a legnépszerűbbek közé ebben a kategóriában, mellettük pedig örök kedvenceink, Walcus és Metzker Viktória is rengeteg voksot kaptak. Sokan ajánlottátok még 1Up-ot, Pixát és NECC Partyt is.

Még egyszer köszönjük nektek a ráfordított energiát és időt, és reméljük, találkozunk majd az őszi rendezvényeinken (is)!

Üdvözlettel:
Ökörsüt&Bál, avagy
CsabiBeniAnnaLóci

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük