Éppen beköszöntött a december. Bár a hó még nem esik, így nincs mit az ablakon át bámulni. Ezért hozunk mi pár pályázatot, amiken csendes óráidban, egy bögre forró tea/bor mellett gondolkodhatsz!:)

Először is várjuk azt a lelkes instruktort, aki belevágna a 2013-as Semmelweis Karneválba egy HÖK-ös főszervező társsal, illetve a két külföldi diákszervezettel, az ISAS-al és a DSVS-el. Ha a Te fantáziádat felborzolja ez a rendezvény és legalább két éve vagy instruktor (az ŐrültekÜvegházában képződöttek már pályázhatnak), akkor ne habozz írni nekünk a palyazat@iocs.hu-ra a terveidről, gondolataidról, ötleteidről a rendezvénnyel kapcsolatban! A határidő december 8.-a 23:57 perc!:)

Keressük azt a lelkes pályázó-párost, akik megszerveznék a Téli Vizsgafelejtőt. Ha úgy érzitek, van ötletetek, hogy hogyan is kell igazán kiereszteni a gőzt egy igazi szénszünetes-téli vizsgaidőszak után, akkor december 8. 22:47 percig nagyon kíváncsian várjuk a Ti leveleteket is a palyazat@iocs.hu-ra!:)

Végül pedig keressük a 2013-as Tavaszi Fesztivál főszervezőjét!
Szeretnéd kipróbálni magad egy egész rendezvénysorozat lebonyolításában, együttműködve a HÖK-kel és a Hársfa kollégiummal? Te is hiányolod a hétköznapjaidból a művészeteket, és szeretnéd elhozni Egyetemünk falai közé a kultúrát képekben, zenében, táncban és versek formájában? Szívesen tennél azért, hogy sokan örülhessünk a tavasz eme színfoltjának? Akkor írj nekünk a palyazat@iocs.hu– ra december 8. 23:16 percig!:)

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük