2012. november 15-én tartottuk meg éves tisztújító közgyűlésünket. Mielőtt a választásra sor került, végighallgathattuk az éves költségvetést Dóritól. Ezután Barbi évértékelő beszéde következett, mellyel jónéhányunknak könnyeket csalt a szemünk sarkába.

Ezután következett a választás, ahol mind a felügyelő bizottságot, mind pedig a 2012/2013-as vezetőséget megválasztottuk.

A szavazás eredménye a következő lett:

– képzésfőnökök: Takács Tamás és Figura Bálint

– táborfőnökök: Füsi Kata és Szilágyi Örs

– bálfőnökök: Hegedűs Orsi (a FOK-ról) és Ádámi Lilla

– alelnök: Hegedűs Orsika (az ÁOK-ról)

– elnök: Szarvas Gábor „bogár”

A felügyelőbizottság elnöke Széchényi-Nagy Balázs lett, míg a két tagja Györgyi Zoltán „Szőke” és Fügedi Gergely „Füge”.

Nagyon örültünk a megjelent tagoknak, mégsem mehetünk el, a most már több évre visszanyúló probléma mellett, hogy mért 90-en jönnek el a választásra, amikor majd ezren vagyunk az egyetem falain belül és kívül, akik instruktornak valljuk magunkat. A választás előtt több beszélgetésen keresztül boncolgattuk ezt a problémát, de sajnos nem jutottunk megoldásra. A tavalyihoz hasonlóan, idén sem volt már aláhúzás, így azt hiszem, ez a sokak kedélyét borzoló ok már nem lehet a ludas. Talán a tény, hogy nem nagyon van több induló egy-egy posztra, így nem is annyira igazi a választás?

Minden esetre továbbra is azon leszünk, hogy ezen a problémán megpróbáljunk változtatni! Ennek pedig az egyik legjobb megoldása az lehet, ha sokat beszélünk róla sokfelé, sokakkal, úgyhogy így is fogunk tenni. Így idénre is jó pár kötött-kötetlen beszélgetésre fogunk invitálni Titeket, remélhetőleg, egyre fokozódó érdeklődés mellett!:)

A új vezetőség nevében biztosan állíthatom, hogy nagy erőkkel vetjük bele magunkat az idei évbe, hogy minden instruktornak emlékezetes, vidám és jó 2012-2013-as IÖCS éve legyen!

Egy hozzászólás “az új IÖCS év kezdete&rdquo témában;

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük