Valami működik… :-)

Mindig csodálattal töltött el, ha valaki megálmodott valamit, majd munkájának tüzében formálva azt, végül – a hajdani gondolatból – valami jól működő dolog manifesztálódott… A gondolat határtalan teremtőképessége mindig lenyűgözött. Talán ezért is van az, hogy annyira örülök mindig, mikor a pályázatokra jelentkezők egyre hosszabb, és hosszabb sorait látom. S bár tudom, hogy a sok kiváló, rátermett jelentkező közül csupán egy (vagy adott esetben egyetlen páros) valósítja meg elképzeléseit, boldog vagyok, hogy ilyen sokunknak ennyire szívügye az IÖCS!

Ebben a felfokozott hangulatban szeretnénk hírül adni Nektek, hogy megszületett kettő kiírt pályázatunknak is az eredménye:

Az egyik pályázat volt a Jegyzetbörze!!! [TAPS] :-) Ezen egyhetes rendezvény ügyeit idén Nagy Kata és Nagy Viktória intézi! [TAPS] Köszönjük, hogy jelentkeztetek, és megcsináljátok!

A másik a Gólyahajó!!! [TAPS] :-) A számtalan jelentkező közül most Budai Marcell és Takács Tamás nyerték el a szervezés jogát! [TAPS] Nagyon köszönjük Nekik. S ahogy az író tartja: Minden jó, HAJÓ a vége! :-)

Minden további pályázónak is nagyon köszönjük a jelentkezést, hiszen mint azt már tudjátok, számon tartjuk az összes vállalkozó szelleműt!

Így kezdődik lassan az ősz… Beleszagolok hát a távozó nyár utolsó forró estéibe, ahol a nap tüzét még leheli ki a beton és az aszfalt… Új illatok fúrják magukat az orromba és őszinte szívvel örülök. Valami megint elkezdődik! Valami működik… ;-)

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük