Ringató ritmus – Gyere velünk a Táncversenyre!

Február közepén fiú és lány is érzi már, ha nem történik valami radikális változás, a mélabú hamarosan minden zeg-zugot átjár, s megtelepszik, feltartózhatatlanul. Ekkor jön az első reménysugár, az éltető napfény, kitör a tavasz s hozza magával az életet, őserejével, romantikusan, elkápráztatóan, hogy fellélegezhessen a lélek, új terveit szövögetve, talán túlzásokba is esve, boldogan.

Így képzeljük mi a tavaszt, ketten lányok, így vártuk a Táncversenyt is, apró részleteit tervezgettük, remélve, hogy minden ember, versenyző és közönség is, örömét leli; elcsodálkozhat valami szépet, nemeset figyelve.

Március 6-án, kedden elérkezik hát a nap, a Táncverseny napja, melyre szeretettel várunk mindenkit, 17 órai kezdéssel, az EOK-ban. (Elméleti Orvostudományi Központ, 1094 Budapest, Tűzoltó utca 37-47.)

Pezsdítő produkciókkal, hangulatos muzsikákkal, süteménnyel és sok-sok szeretettel várjuk a feltöltődni vágyó közönséget. A részvétel ingyenes, ám amennyiben segíteni szeretnél, a helyszínen lesz lehetőség a Tavaszi Fesztivál ajándéktárgyainak és borainak megvásárlására, mellyel az I. számú Gyermekklinikát támogatjuk.

” Az emberi természeten kívül egyetlen más élőlény sincs
birtokában a testet hangokra mozgató érzés parancsának.
Ezt a a ringató parancsot ritmusnak nevezzük, s azt a
parancsot, mely a magas és mély hangok
összefonódását kormányozza: harmóniának.
Ezek együtt pedig a táncot teremtik meg.”

Bogi és Kata

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük