A remény …

Mivel benne vagyunk már a vizsgaidőszak sűrűjében, sokan úgy érezhetitek, hogy mintha eddig valamiről nem lett volna szó… pedig biztos vagyok benne, hogy nem csak én gondolok már egyre többször arra, hogy ’bárcsak vége lenne már’, ’csinálnék már valami mást is mint az állandó könyv felett görnyedés’! Hát íme itt van a várva várt Téli Vizsgafelejtő, amivel idén Fontanini Dani és Szilágyi Örs kápráztat el minket!

Itt olvashatjátok a Nektek szóló levelüket:

„Lassan eltelt a vizsgaidőszak fele, de már most elfelejtenéd az egészet? Kiadnád már magadból a felgyülemlett indulatokat? Vagy egyszerűen csak hiányzik a sok lökött instruktor, akiket idén még nem is láttál?

Sorolhatnánk még, hogy miért is várod már nagyon az idei első és megismételhetetlen VIZSGAFELEJTŐT, de szerencsére ide teljesen indokolatlanul is érkezhetsz! Hívunk hát Téged, hogy tölts velünk egy fergeteges estét január 27-én Csobánkán!

Amit a vizsgafelejtőn találsz: sok-sok instruktort, akik a méltán legendás 1uP dj team zenéjére pörögnek az arcukon, laser tag harc közben élik ki a vizsgaidőszak szülte végletekig elfajult agressziót, finom és olcsó itókákkal csillapítják szomjukat, majd pihe-puha ágyikókban térnek nyugovóra (már ha lesz alvásra igényük az este folyamán)!

Amit ehhez tenned kell: jelentkezni a https://vizsgafelejto.iocs.hu oldalon, ahol megtalálsz minden részletet a mókáról! Bízz bennünk, ez a legjobb módja a felejtésnek! :)

Várunk Téged!

Fontanini Dani & Szilágyi Örs”

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük