Galéria – két új szösszenet

Hosszabb hallgatás után ismét jelentkezünk, méghozzá rögtön két kisebb albummal is. Megtörjük kicsit a sorrendiséget, és belekavarunk az időbe: a 2009-es tábori villanások után hirtelen a 2010-es Gólyahajó emlékei, majd egyből az idei nyári vizsgafelejtő következik! Ezzel egyben sikeresen elkerüljük a kiszámíthatóság skatulyáját is. Érdemes ránk továbbra is várni, mert sorban érkeznek újabb (és régebbi) képek. :) Addig is:

az IÖCS.hu galéria bemutatja:
gólyahajó 2010 és vizsgafelejtő 2011 nyár

Vár még ránk két gólyatábor, egy két képzés és rengeteg apróság! Jó nosztalgiázást ;)

az iocs.hu galéria team

:)

ozzászólás “Galéria – két új szösszenet&rdquo témában;

 • » a kedves válasz: drága Szabi, a legmagasabb szinten kérünk elnézést, hogy a nálunk lévő közel sem kb 100 darab képből ennyit sikerült kiválasztanunk, igazán nem akartunk vele senkinek sem a lelkébe gázolni!
  » a rövid válasz: ennyit. :)
  » a konstruktív válasz: ha elküldöd a kb 100 darab képet, akkor szívesen válogatunk még és bővítjük a galériát. :) ez természetesen mindegyik másik galériára is igaz: ha kapunk még képet, szívesen, önként és örömünket lelve benne bővítjük a szösszeneteket!
  with love.

 • a kukacoskodó komment: ezen a gólyahajón én fotóztam, ezek az én képeim és ezekkel együtt még kb 200-at adtam le.
  szóval hacsak valami sötétben bujkáló ellenforradalmár ki nem törölt szelektíven egy csomó képet a mappából, akkor a többinek ott kell lennie ezek mellett.
  a konstruktív komment: mindig is úgy gondoltam, hogy a feltöltött képek mennyiségét jelentősen behatárolja az, hogy csak olyan képek kerülnek feltöltésre, amelyeknek a válogató csapat tud adni valamilyen frappáns, vagy éppen erőltetett címet.
  a dicsérő komment: legalább kerülnek fel képek a galériába, csak így tovább!

 • ezaz amit nem értek én se.
  240 körüli a fotók száma, amit Tony, te odadtál nekünk, ebből kb felét kiválogattuk és trim felrakta egy mappába a baloldali gépre(iöcs iroda)
  nade.
  valamikor beugrom és mindet felpakolom.ésakkojólesz…:)

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük