Nem kellett sokáig gondolkodnunk, hogy mi, Instruktorok mivel szeretnénk hozzájárulni az idei EFOTT-hoz. Juhász Balázs vezetésével hamar összeállt a csapat, akik idén minden eddigi EFOTT-os véradási rekordot megdöntve 112 véradóval zárták a hetet.

Az eredeti terv szerint csak két naposra tervezett véradás akkora sikert aratott, hogy végül egy harmadik napra is kinyitott a sátor. Ahol nem csak a munka ment profin, de a hangulat is mindig jó volt: Cseppkével, a véradás kabalaállatával akármikor lehetett fotózkodni, véradás után pedig választhattak a fesztiválozók a négyféle lemosható tetkó közül, ami szintén nagy sikert aratott.

Aki véletlen nem találkozott volna Cseppkével, az sem maradt le semmiről: Facebookon és Instagramon folyamatosan nyomon tudta követni minden fesztiválozó, mikor és hol tud vért adni, és Rédei Matyi még egy promóvideót is készített. (Nem láttátok még? Kattintsatok ide!)

És a végére még egy tévhitet hadd oszlassunk el: pár pohár könnyű alkohol még nem kizáró tényező 😉

Köszönjük Juhász Bazsinak, Rédei Matyinak, Tóth Dórinak, Ollári Borinak, Szontág Imolának, Molnár Orsinak a kiváló munkájukat az EFOTT-on, Horváth Balázs esélyegyenlőségi koordinátornak, az OVSZ-nek és a Magyar Vöröskeresztnek a sok támogatást, és az EFOTT minden szervezőjének és a Hallgatói Önkormányzatnak a lehetőséget.

Büszkék vagyunk rátok!