Az előző rész tartalmából…

Brit tudósok kimutatták, hogy akik öntevékeny csoportokban munkálkodnak hétfőnként és lezárásképp kötetlenül beszélgetnek, jobb hangulatban töltik a hétköznapokat a hétvégéig.

Így a hétfői A38-as raktár rendbe rakása és a nyugtaparty után majdnem két tucat instruktor gyűlt össze “kötögetni” a NET aulájában.

Beszélgettünk az Egyetemhez augusztusban csatlakozott Pető András Kar gólyáinak integrációjáról, jövő évi tábori tervekről és az ABC különböző változatairól. Közösen ötleteltünk a feliratkozó gyűlések és a gebinek népszerűsítéséről és szóba kerültek a “mennyi idő?” és “mennyi költség?” kérdések is a vezetőségi feladatvállalásokkal kapcsolatban.

És végül, de nem utolsó sorban bemutatkoztak azok az instruktorok is, akik a 2018-as IÖCS év vezetőségébe terveznek indulni.
Kiss Boldizsár az elnöki, Koch Kristóf pedig az alelnöki feladatkörben próbálná ki magát legszívesebben. Fülöp Noncsi és Bódis Beni képzésszervezőként látják magukat a következő évben, Nádai Lóci pedig a Gólyatábor egyik főszervezője szeretne lenni.
Dobszay Marcsi a GyTK karifőnökeként szeretne a következő évben tevékenykedni.

Ki szeretne még Gólyatábort szervezni? Kik lesznek a 2018-as Semmelwes Egyetem Gólyabál házigazdái? Reméljük a következő részben kiderül… ;)
Ha gondolkoztál már azon, hogy szeretnél nagyobb rendezvényt szervezni vezetőségi tagként, érdekel, hogy mivel is járnak ezek a feladatok és pozíciók, keress meg bátran, akár engem, akár mást a vezetőségből, hogy választ kaphass a kérdéseidre.

Találkozunk október 17-én kedden, 19 órakor a NET aulájában!
Ha feledékeny típus vagy, mindenképp töltsd ki ezt a kérdőívet , mielőtt elfelejtenéd a hétköznapok rohanásában egy jó ötleted, meglátásod, kérdésed, amiről a következő kötött beszélgetésen szeretnél beszélgetni.

Gyere, várunk sok szeretettel!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük