Az idei tanévben ünnepli fennállásának 250. évfordulóját Egyetemünk!

A vizsgaidőszak végéhez közeledve egy grandiózus eseményre készülünk a Nagyvárad téri Elméleti Tömbben. A 250. jubileumi év alkalmából az Instruktor Öntevékeny Csoport és a Hallgatói Önkormányzat, együttműködve az egyetem vezetésével, elhozza a Jubileumi Semmelweis Bált.

Február 14-én igazi ünnepi hangulat költözik a Díszterembe és minden kék, arany színben pompázik majd. Igazi grandiózus báli hangulat, vörös szőnyeg, díszvacsora és és modern zenei fellépők gondoskodnak majd a résztvevők szórakozásáról.

Az eseményre február 03-tól online és a Nagyvárad téri Elméleti Tömbben lehet majd meghívót vásárolni. Az eseményről bővebben tájékozódni a Facebook eseménynél, az IÖCS és a HÖK Facebook oldalán, valamint az @iocsofficial és a @studentsofsemmelweis instagramm oldalakon lehet.

Természetesen ez a rendezvény sem jöhetne létre az instruktorok és a hallgatói önkormányzat képviselőinek fáradtságos munkája nélkül.

Köszönjük először is annak a két embernek, a két főszervezőnek, akik már hónapok óta rengeteget dolgoznak azért, hogy méltóképp bálozhassunk a Jubileumi évben. Az IÖCS részéről Cselényi Krisztina “Kikát“, a HÖK részéről pedig Kapai Ádámot illeti a köszönet.

Viszont nincs rendezvény gebinek nélkül sem, így álljon hát itt a Jubileumi Semmelweis 250 Bál gebinfőnökeinek névsora:

aulapult – Szilágyi Hajni

operatív – Marencsák Andor

meghívó NET– Bartha Vivi

kapu – Gonda Zsombor

tanácsterempult – Mocsonaki József

ruhatár – Karakas Kolina

fotó – Barta Bálint

VIP – Holp Kirill

Online meghívó – Prokaj Miklós

A bál nem jöhetne létre Subicz Dorka Panna segítsége nélkül, aki a Hallgatói Önkormányzat 250. jubileumi évért felelős elnöki megbízottja. Valamint rengeteget tesz azért, hogy egy fantasztikus bált szervezhessünk Hegedüs Tamás, a Hallgatói Önkormányzat elnöke.

Sokat segít nekünk még a szervezésben: Barna Nikolett Anna,Nahaji István, Eszenyi Zsófia, Dorony Balázs, Pongrácz Atti, Nagy Lilla Nikolett “Nikicca”, Bartek Virág, Boros Kingu, Domokos Zsófia Odett “Zsodi”, Kismarjai Kata, Krupa Zsófi, Bagoly Bogi, Gombkötő Emma, Kiss Boldizsár, dr. Eke Csaba és Suszterics- Fülöp Noémi.

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük