Senioravatásra készülődve

A Seniorteammel az utóbbi hetekben megkerestük azokat az instruktorokat, akiket idén, április 24-én seniorrá avatunk.

Az avatáson megkapják az instruktorgyűrűjüket és seniorfüzetüket, valamint ha szeretnék (és ráérnek) a képzészáróhétvégén kaphatnak seniorfeladatot.

Ahhoz, hogy ez számukra minél maradandóbb és szebb élmény legyen, szükségünk van Rátok, az avatódók barátaira! A következő hetekben Titeket fogunk felkeresni, hogy vállaljatok egy kis szerepet számotokra fontos instruktorok avatódásában.

Korábbi évek tapasztalatai alapján ezeket a feladatokat, fogalmakat kis homály fedi, amit most szeretnénk eloszlatni:

Füzetfelelős: az ő feladata egy csoport/esemény/bármi célnak megfelelő, ahova meghívja azokat az instruktorokat, akikkel az adott avatódó valaha dolgozott, van közös élménye. Emlékeztetnie kell néha az embereket, hogy töltsenek fel képeket/videókat az avatódóról és írjanak pár sort a seniorfüzetébe is.

Avató: ő az, aki az avatáson az avatódót a színpadra hívja, és átadja neki a gyűrűt és a füzetet, ezzel seniorrá avatva az instruktort.

Seniorfeladat: amennyiben az avatódó szeretne feladatot, a füzetfelelősének és avatójának közös felelőssége, hogy (akár egy tágabb baráti kört bevonva) kitaláljanak egy feladatot, egy tyütyünevet (ez az a nyakbaakasztható felirat, amiben megismered a hétvégén a seniorokat), illetve, hogy beszerezzék az ehhez szükséges kellékeket.

Ezen feladatok vállalásával segíthettek nekünk, hogy a seniorodás pillanatait felejthetetlenné varázsoljuk az avatódó instruktoroknak.

Ezekkel az eseményekkel kapcsolatban további információkkal még jelentkezünk, addig is ha van bármi kérdés/kérés/panasz/bánatotok ezekkel kapcsolatban, nyugodtan keressetek minket.

Seniorteam 2020

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük