Gólyahír száll a szélben

Tücsökzeneként ciripelő telefon hangja törte meg a csendet egy fülledt, csillagos nyári estén. Felcsillantak a szemeid és mosoly ült az arcodra – felvettek.

Teltek a napok, tele voltál kérdésekkel, talán izgultál is egy kicsit, az előtted álló egyetemi kihívásokra tudtál csak gondolni…

Majd egyszer csak végre a postaládában landolt a boríték, amit úgy vártál.

Emlékszel még, milyen érzés volt a kezedbe venni egy személyre szóló kiadványt? Egy füzetet, amiben azokra a kérdéseidre is választ kaptál, amik még meg sem születtek a fejedben? Szeretnéd, ha az idei év gólyáinak is hasonló élményben lenne részük?

Van egy jó hírünk, kedves Instruktortársunk:

a 2018-as Gólyahír szerkesztőket keres!

Ha hiszel benne, hogy élmény a két kezedben lapozgatni egy füzetet,

ha érzel magadban lelkesedést és kreativitást ahhoz, hogy az idei Gólyahír is naprakész információkkal és minél több hasznos tanáccsal repüljön a frissen felvett hallgatók kezébe, várunk a csapatunkba!

A pályázat megírásához segítséget itt találsz, a jelentkezési határidő április 22., vasárnap 12:00. Leveledet a palyazat@iocs.hu címre várjuk, kérjük, hogy a motivációd és esetleges terveid, ötleteid mellett mindenképp szerepeljen benne a neved, a telefonszámod és az egyetemi kar, amelyen tanulsz vagy tanultál!

Reméljük, hamarosan találkozunk;

Parrag Hanga & Tamássy Zita

 

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük