IÖCS klub

Elérte a kritikus határt azon visszajelzések száma, amelyek az idei évi tavaszi IÖCS klub időpontját firtatják. Bár eredetileg nem szerepelt az amúgy kicsit túlzsúfolt rendezvénynaptárunkban, de most már hivatalos:

2010. május 7-én (pénteken) este IÖCS klub lesz.

Hegedűs Orsi és Sallai Imre “Jimmy” tegnap kis tanakodás után örömmel vállalták az egész este összekoordinálását, amiért hálás köszönet jár már most is.

Mi is az az IÖCS klub? Az talán a legjobb benne, hogy egyáltalán nincs kőbe vésve a definíciója. Mindenkinek kicsit más. Volt már szélsekörű visszajelzés az elmúlt eseményekről, ötletbörze a jövőt illetően, új játékok bemutatását és elsajátítását lehetővé tevő móka, lehetőség a frissek bemutatkozására, kötetlen beszélgetés egy hagymával megpakolt zsíroskenyér mellett, féktelen tombolás hajnalig…

De mindegyikben egy valami biztosan közös. A vizsgaidőszak előtt még egyszer láthatod instruktortársaidat, barátaidat, és eltölthetsz velük egy estét.

Van valami konkrét ötleted, hogy az idei mitől lenne még jobb? Vagy csak szeretnéd, ha valami biztosan nem maradna ki? Segíts a két lelkes szervezőnek, és írd meg hozzászólásként most!

ozzászólás “IÖCS klub&rdquo témában;

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük