Itt van az október, itt van újra!

Az utóbbi napokban az időjárás rendesen belekezdett az őszbe: volt itt szegedi szupervihar, 30 fok aztán meg hirtelen 15… NADE ha az időjárás sem fér a bőrébe, mért pont mi instruktorok üldögélnénk a fenekünkön?!:) A következőkben fussuk át, hogy mi is vár ránk előreláthatólag a mi szeles októberünkben…

Először is holnap megint meghódítjuk a Dunát és egy éjszakán át a Semmelweis Gólyahajótól lesznek hangosak és színesek a hullámok. Lajtai Krisztivel és Király Marcival várunk 9 órától a Szilágyi Dezső
térnél az Európa hajón. Ha nem tudsz a betűddel együtt érkezni, akkor 10-ig mindenképp érj oda, mert nem sokkal utána kifutunk. Ha akkorra nem tudsz még odaérni, akkor fél 12 körül gyere ugyanide, amikor is visszaérünk és egy fergeteges afterpartyba csapunk a hajón egészen hajnali 3-ig. Krisztiék arra kértek minden kedves matrózt, hogy aggassátok tele magatokat minél csíkosabb ruhadarabokkal!:)

A jövő héten sem tétlenkedünk, egyből két megmozdulásra is sor kerül.

Először is kedden (október 9.) megtartjuk az év első választásos beszélgetését. Itt egyrészről találkozhatsz a választáson indulókkal, másrészről pedig hozunk egyet a kötött beszélgetéseken (bővebben itt és itt) felmerült témák közül. Így, ha érdekel az IÖCS, illetve kíváncsi vagy, hogy kik és miért szeretnének elindulni a novemberi választáson, akkor gyere!

A hét második felében pedig Szabó Zsófi és Tamássy Zita vezetésével bevesszük a Schönherz Kollégiumot az őszi IÖCS klub keretein belül! A helyi Oktoberfesten először elmondhatod gondolataid a táborról, tábori programokról, bálról, eddigi őszi programokról. Utána pedig egy felejthetetlen buli veszi kezdetét a 1UP! DJ-k vezetésével! Bővebben itt olvashatsz még a jeles eseményről.

Október harmadik hetében sem tétlenkedünk. Október 18-án, csütörtökön 17 órától várunk mindenkit egy fergeteges hangulatú, bál előtti, nagytakarítós, plüssmaciszárítós raktárpakolásra!

Ha mindig is érdekelt, hogy mit rejtenek a kinti raktárak, illetve vajon mi leledzik a NET alagsorába bújtatott raktárunkban, ne habozz, találkozzunk 18-án 5-kor a NET előtt!

Végül, de nem utolsósorban Füsi Katalin és Talpai Szabolcs invitál meg Téged egy gyönyörű báli köntösbe bújtatott Cirkuszba, október 27-ére (szombatra)! Hogy ki mindenki lesz már ott biztosan, arról itt olvashatsz bővebben.

Ha pedig még maradt Benned tettvágy és buzgalom, akkor előző nap, október 26-án is várunk, hogy elkezdjük felépíteni a Bált együtt!

Végül, de nem utolsó sorban,hogy egy kicsit az év végéről is essen szó, november 12-ére és 15-ére biztosan nem csinálnék programot, hiszen hétfőn egy buliba szeretnénk majd meginvitálni, csütörtökön pedig a választásra. De erről még bővebb információkat találhatsz itt, a honlapon!

Remélem sokfelé találkozunk!:)

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük