Megújult a flotta!

Az IÖCS flotta taglétszámának növekedése során jogosan merült fel bennünk a flottához kapcsolódó növekvő ismeretanyag feldolgozása iránti igény. Az új honlapon értelemszerű tagolással igyekeztünk áttekinthetővé tenni a flottához kapcsolódó információhalmazt.

Ezek alapján az „ÁLTALÁNOS” részben olvashatsz a flotta céljáról, az ügyintézésről, és a számlákhoz kapcsolódó kérdéseidre is válaszokat találhatsz. Külön bejegyzésekben olvashatsz a belépéshez és kilépéshez kapcsolódó gyakori kérdésekről a „CSATLAKOZZ” és „KILÉPNÉL” részben. A „DOKUMENTUMOK”-ra kattintva a számodra szükséges összes fájt elérheted, ami az ügyintézés során szükséges lehet, ugyanitt találod a havonta frissített készülék árlistákat is. Letisztult színvilágot kapott a jól megszokott „TAGLISTA” is, ahol a továbbiakban is nyomon követheted, hogy mely instruktortársad rendelkezik flottás hívószámmal.

Szeretném köszönetemet kifejezni Fügének, amiért az összes elképzelésemet kivitelezte a honlapszerkesztés során, és remekül rendszerezett formába tessékelte azokat, a kisebb technikai segítségnyújtásokért freegyesnek, és a szöveg többszöri átolvasásáért, a honlap megvalósulásának odadó és lelkes támogatásáért, Téglás Barbinak.

A 2012-es Szuperhős Képzés képződött instruktor tagjai számára a Gólyabál után lesz lehetőség csatlakozásra. Ennek pontos dátumáról, és az ügyintézés menetéről a későbbiekben még értesítést kaptok.

Szeretettel,
betti :)

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük