Közeleg az IÖCS év vége – új időpontban a választás

Ezzel a héttel elkezdődött a 2009/2010-es IÖCS év utolsó hónapja, hiszen kevesebb, mint négy hét múlva, új időpontban, 2010. november 10-én tisztújító közgyűlést tartunk, ahol megszavazzuk a következő év vezetőségét és felügyelő bizottságát. A gyűlés időpontját a rákövetkező napon tartandó ÁOK felező időpontütközése miatt raktuk át egy nappal korábbra. Így akár egymás után három nap estéjére is találhatsz programot, megsúgjuk ugyanis, hogy a november 9. estét is érdemes szabadon hagynod a naptáradban ;)

Az év végével a népes instruktorságnak azonban még javában akad dolga, hátra van ugyanis addig az ősz legnagyobb és legpatinásabb hallgatói rendezvénye, a 2010-es Semmelweis Egyetem Gólyabál. A részletek hamarosan érkeznek a https://golyabal.sote.hu oldalra, további információkat találhatsz a frissen megjelent Szinapszisban és az egyetemi épületekben elhelyezett plakátokon. A rendezvény előtt, október 26-án tartjuk hagyományos bál előtti gyűlésünket, részletekért nézd a postafiókod!

A holnapi rektori szünetben tartott egyetemi koszorúzáson az IÖCS is képviselteti magát, október 22-én délelőtt 10:00 órakor a belső klinikai tömb udvarán, 11:00 órakor pedig a Nagyvárad téri Elméleti Tömb előtt várunk minden érdeklődőt az ünnepségre.

Még ennél is korábbra, ma estére is ajánlunk programot: 18:00-tól a NET Akváriumában beszélgetünk a választásról, jövő évi vezetőségről és minden fölmerülő kérdésről. Ha kíváncsi vagy, hogy kik indulnak a 2011-es év nagy rendezvényeiért, vagy csak érdekel, hogy miről szól vezetőségi tagnak lenni, érdemes eljönnöd!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük