Őszi Kötött Beszélgetés #1

Néhány nappal ezelelőtt a NET aulájában egy kis körben beszélgettünk megannyi témában. Röviden összefoglalom, hogy mikről beszélgettünk, illetve írok a folytatásról is.

Először azokat kérdezgettük, akik a jövőben szívesen indulnának a vezetőségbe. Meséltek az elképzeléseikről, a motivácóikról, tettek fel kérdéseket a vezetőségi munkával kapcsolatban. A következő évben Palotay Lilla az elnökségért, Kárpáti Fanni az alelnökségért, Parrag Hanga és Tamássy Zita a táborért, Eke Csabi és Göbölös Kristóf a bálért szeretne indulni. A beszélgetés egyes résztvevői a későbbi években terveznek vezetőségi posztért indulni.

Továbbra is azt kérem, hogy akik már fontolgatják, hogy vezetőségi posztért indulnak, azok keressenek meg engem egy beszélgetés erejéig.

Beszélgettünk a pályázatok rendszeréről, annak további bővítési lehetőségeiről, illetve arról, hogy mi lehet az oka annak, hogy egy-egy pályázatra nincsen jelentkező. Ezt követően felmerültek a táborszervezéssel kapcsolatos kérdések és az idei táborral kapcsolatban megfogalmazott visszajelzések.

Várlak Titeket a második Őszi Kötött Beszélgetésre október 28-án 18:30-kor, a NET aulában, hogy tovább beszélgessünk az eddigi és a még felmerülő kérdésekről és témákról. Ha már tudod, hogy el fogsz jönni, kérlek válaszolj az alábbi néhány kérdésre, ezzel sokat segítesz nekem a készülésben.

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük