Őszi Kötött Beszélgetés #2

Tegnap újra körbe rendeztünk néhány széket a NET aulájában és másfél órát beszélgettünk. Többek között szó volt a jövőévi vezetőségbe indulók motivációiról, a vezetőség egy évéről, feladatairól, a senioravatás idei tapasztalatairól, az idei év eredményességéről.

Először azokat kérdezgettük, akik a jövőben szívesen indulnának a vezetőségbe. Meséltek az elképzeléseikről, a motivációkról, tettek fel kérdéseket a vezetőségi munkával kapcsolatban. A következő évben Palotay Lilla az elnökségért, Kárpáti Fanni az alelnökségért, Parrag Hanga és Tamássy Zita a táborért, Eke Csabi és Göbölös Kristóf a bálért szeretne indulni. A jövő évi képzés főszervezésért induló páros még nem fedte fel magát.

Továbbra is azt kérem, hogy akik már fontolgatják, hogy vezetőségi posztért indulnak, azok keressenek meg engem egy beszélgetés erejéig.

Várlak Titeket a harmadik Őszi Kötött Beszélgetésre november 5-én 18:30-kor, a NET aulában, hogy tovább beszélgessünk az eddigi és a még felmerülő kérdésekről és témákról. Ha már tudod, hogy el fogsz jönni, kérlek válaszolj az alábbi néhány kérdésre, ezzel sokat segítesz nekem a készülésben.

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük