Ha múlt héten nem volt időd eljönni és beszélni egy leendő szenior DVD-jére, még nem csúsztál le róla végleg.
Hétfőn
és kedden is vár rátok szeretettel 14-18 óráig az IÖCS vagy a Szinapszis irodájában a SzeniorDVD-készítők lelkes csapata :) 

Ahogy telnek a tavaszi napok, úgy közeledik a képzészáró hétvége. Azonban most nem a cseperedő instruktorjelöltekről írnék. Idén is sok szívünkhöz közel álló ember avatódik seniorrá Szolnokon. Ezen a szépséges napon szeretnénk meghálálni nekik, hogy itt voltak, hogy a barátaink lettek. A szeretetnek ezernyi megnyilvánulása létezik az IÖCS-ben, de talán ez a legszebb és a legőszintébb ajándék, amit adhatunk nekik. Gyönyörű hagyománya ez az IÖCS-nek, aminek megvalósításával egy ideje már sok lelkes instruktor foglalatoskodik.

Mindenki számára van olyan ember, aki az INSTRUKTOR, csupa nagy betűvel. Akivel együtt kezdtek el képződni, akivel először jöttek rá, hogy nem is olyan különbözőek, akivel először dolgozott együtt, aki a betűfőnöke volt, aki adott neki valamit, amitől szebb és kerekebb lett a világ. Lehet, hogy ez a néhány személy idén éppen avatódni fog.

Ha szeretnél Te is adni nekik valamit ezen a napon, természetesen van rá lehetőség. Idén is szeretnénk meglepni őket néhány aprósággal, ami habár eltörpül amellett, amit Mi kaptunk Tőlük, de mindenképp a hálát hivatott jelképezni. Szerdától lesz lehetőség arra, hogy üzenj nekik írásos vagy képi formában, ahogy az elmúlt években. A DVD elkészítése sok előkészülettel jár, ezért ha ilyen üzenettel szeretnél meglepni valakit, akkor arra március 21-23-ig lesz lehetőséged.

Sokat gondolkodtunk, hogy felsoroljuk, e itt azokat az embereket, akik idén avatódni fognak. De végül erősebb volt bennünk az az érzés, hogy fura lenne itt olvasni a neveket egymás alatt. Ezért ha bármi kérdésetek van a senioravatással kapcsolatban, keressétek Nagy Dórit bizalommal.

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük