Táborba jelentkezős gyűlés

Kicsit talán úgy tűnik, leültünk a nyáron, és nem történik semmi. De ez szerencsére egyáltalán nem igaz. Az elmúlt hónap egyáltalán nem múlt el esemény nélkül.

2010. június 25-én, az I. Sebészeti Klinikán tartottuk a táborba jelentkezős gyűlést.

Sajnos egy szomorú kötelességgel kezdődött az esemény, egy perces néma csöndet szenteltünk Lukács Levi instruktortársunknak, aki a közelmúltban elhunyt.

Varga Márk sajnos/szerencsére elvégezte az egyetemet, ezért lemondott ügyvezetői posztjáról, helyére a közgyűlés Oláh Dánielt és Tóth Józsefet javasolta. Herczeg Gyuri elmondta, hogy mivel a legtöbben rendezték tartozásukat, végre megkezdődhet az új belépési kör az instruktorflottába.

Megköszöntük a Hallgatói Önkormányzat eddig nyújtott segítségét, külön kiemelve azon HÖK-képviselőket, akik egyúttal az IÖCS-ben is aktív szerepet vállalnak.

Bibok Andris jóvoltából láthattunk egy képzéslezáró filmet (legalábbis – a projektor hihetetlen fényerejének köszönhetően – körvonalakat és árnyakat), amint Andris elérhetővé teszi, alaposabban is szemügyre vehetjük majd.

Zsuzs és füge a táborral kapcsolatban meséltek pár fontosabb dologról, bemutatták az idei betű-, gebin- és programfőnököket (közben azt is megmutattuk, hogy tudunk halkan örülni, ha kell).

A munkára jelentkezés a szokásos viharossággal zajlott. Aki nem hiszi, járjon utána:

Köszi mindenkinek, aki eljött, sokan voltunk, végre. :)

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük