Ezt még ne felejtsd el

Április végén még az a veszély fenyegetett, hogy az idei nyári vizsgafelejtő szervező nélkül marad, azóta azonban négy jelentkező is akadt, hogy megmentsen mindenkit ettől a kínos szituációtól!

Elsőként Herczeg Gyuri pályázata érkezett be, aki már évek óta mindig elutasításra talál. Pedig megpróbálkozott már szinte mindennel a pólusoktól az egyenlítőig… Idén Dél-Afrikát vettük volna célba, a festői tájban való gyönyörködés mellett szerepelt a programterveben többek között szafari, krokodilles, aranymosás, tradícionális afrikai falu meglátogatása és a nelspruiti Csimpánz Édenkert megmentett illetve árva majmaival való találkozó…

Idén már majdnem Gyuri lett a befutó (egyrészről mert tényleg vonzó arikai körutat állított össze, másrészről persze sajnálatból, mert évek óta mindig nemet kell neki mondanunk), de aztán rájöttünk, hogy a megfelelő vakcináció már nem lehetséges, úgyhogy idén népegészségügyi okokra hivatkozva kell elutasítanunk ezt a remek tervet…

Egy fokkal kivitelezhetőbb tervvel jelentkezett még Dúl Zoli, és két páros: Baratkai Violetta – Letti és Tóth Luca, valamint Dobos Kitty és Óriás Viktor.

Köszönjük mindannyiótoknak, hogy jelentkeztetek, még ha ezzel nagy fejtörést is okoztatok, mert ki kellett választanunk, hogy végül mégis ki fogja szervezni a felejtőt – egy lovat ennyien nagyon nehéz lenne megülni.

A választáskor sok szempont érvényesült, de nyilván elsősorban a résztvevőkre és az IÖCS-re háruló költségek, a helyszín minősége, megközelíthetősége kapott szerepet. Emellett azt vettük még figyelembe, hogy a két friss instruktorunk kivételével szinte mindegyik jelentkező kapott már kisebb-nagyobb főnöki szerepet.

Úgy éreztük, jót tesz egy kis friss vér, hogy fölpezsdítsen egy régi hagyományt, ezért az idei nyári vizsgafelejtőt Dobos Kitty és Óriás Viktor fogják szervezni!

Köszönet máris jár a két főszervezőnek, hogy elvállalták a rendezést. Biztos vagyok benne, hogy méltó felejtésben lesz részünk a vizsgaidőszak végén.

ozzászólás “Ezt még ne felejtsd el&rdquo témában;

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük