Tavaszi szél vizet áraszt

Lassan előbújnak az első hóvirágok, napsugaraktól csillog a Duna vize és madárcsicsergés tölti be a levegőt. Közeledik a tavasz.
Idén a március a bódító virágillaton és a visszatérő madarakon kívül egy olyan rendezvénysorozatot is hoz, ahol a főszerep a művészeteké és a Tiéd – a Semmelweis Tavaszi Fesztivált.

Akár ecsettel, akár mikrofonnal a kezedben szoktál alkotni, akár táncra perdülve, gitárt pengetve vagy verset szavalva fejezed ki magadat szívesebben, a Fesztivál során lesz rá lehetőséged, hogy megmutasd az Egyetem hallgatóinak tehetségedet. Jelentkezésedet a lent megadott e-mail címekre várjuk!
Ha pedig inkább gyönyörködni szeretnél az alkotásokban vagy kíváncsi vagy hallgatótársaid előadásaira, gyere el ingyenes rendezvényeinkre nézőként, és légy részese egy felejthetetlen élménynek!

Rendezvényeink:

Versmondó Verseny – 03.04., II. sz. Patológia Intézet
versmondo2014@gmail.com

Virtuózok Viadala – 03.05., Semmelweis Szalon
virtuozok2014@gmail.com

Táncverseny – 03.06., EOK Aula
tancverseny2014@gmail.com

Gálaest – 03.10., NET Díszterem
Itt kiállítjuk az ALKOSS! Irodalmi és Képzőművészeti Pályázatra érkezett műveket is.
stfalkoss@gmail.com

Bővebb információ: https://www.facebook.com/SemmelweisTavasziFesztival

A Tavaszi Fesztivált immár nyolcadik éve közösen rendezzük a Semmelweis Egyetem Hallgatói Önkormányzattal és a Korányi Frigyes Tudományos Szakkollégiummal, azonban rendezvényeink nem jöhetnének létre a háttérben szorgoskodó “tavasztündérek” nélkül; Sára Cinti a büféről gondoskodik, Szanyi Máté a termek berendezéséért felel, a fényképeket és videókat Kovács Bettinek és Langó Petinek köszönhetjük majd, a borokat és üdítőket Talpai Szabi biztosítja, a Táncverseny konferáló párosa pedig Lengyel Bogi és Takács Robi lesznek. Ezúton is szeretnénk megköszönni nekik, hogy munkájukkal segítenek létrehozni ezt az apró, tavaszi csodát.

Nézőként és versenyzőként egyaránt szeretettel várunk, gyere és hozd el velünk az Egyetem falai közé a tavaszt!

Bajnok Panni & Tamássy Zita

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük