Kedves Instruktorok!

Ahogy azt már a korábbi években megszokhattátok, idén is szeretettel várunk Titeket a Szent Schönherz Senior Lovagrend seniorképzésére!

Mint sokan tudjátok, az SSSL a BME-VIK karán működő hallgatói szervezet, amely legfőképp az elsőévesek segítésével, és az ehhez kapcsolódó programok, rendezvények lebonyolításával foglalkozik, hasonlóan az IÖCS-höz. Saját tagjaink mellett több aktívan tevékenykedő külsős egyetemistát is köreinkben tudhatunk, például a SOTE-ról, vagy az ELTE-ről is.

A képzés alatt megismerkedhettek a Lovagrenddel, szervezeteink felépítésével és működésével, illetve sok-sok tapasztalatot szerezhettek, ami a későbbiek folyamán hasznotokra válhat.

Ha szeretnél megismerni minket és egy lelkes csapatban tevékenykedni, nem kell mást tenned, mint február 18-tól jelentkezned a kepzes.sch.bme.hu oldalon, eljönni az első képzésalkalmunkra, ami 2014. március 6-án 17:00-kor kezdődik, illetve egy kis motivációs levelet írni a tankyboy@gmail.com címre. A helyszínről e-mailben tájékoztatunk titeket.

Reméljük minél többetekkel találkozunk az első alkalmon!

Üdvözlettel,
Szent Schönherz Senior Lovagrend

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük