Valami véget ért, valami elkezdődik

A naptári év vége ugyan még messze van de az IÖCS-ben tegnap beköszöntött az újév! 2019. november 07-én megtartottuk éves tisztújító közgyűlésünket.

Elmúlt egy év és ilyenkor mindig megállunk egy pillanatra és visszanézünk, hogy mi is történt az elmúlt évben:
“Remélem mindenkinek annyit ad ez a köszönet mint amennyire hálás én vagyok: Köszönöm minden instruktornak a sok támogatást és törődést. Remélem a következő évi vezetőség is érezni fogja ezt a szeretetet, amit mi éreztünk, hiszen szerintem ez maga az IÖCS”
Ezekkel a gondolatokkal zárta Suszterics-Fülöp Noémi a 2019-es IÖCS évet és kívánt sok sikert a következő évhez.Nehéz pár sorban összefoglalni, mennyi minden is történt egy év alatt, de biztos vagyok benne, hogy rengeteg élménnyel gazdagodott mindenki 2019-ben is, hiszen csak, hogy néhányat említsek: jártuk a világot a vándorcirkusz fantasztikus társulatával, utána mindenki szuperhősnek érezhette magát a képregények táborába, végül egy 250-szer csillogó bálon is részt vehettünk a fények városában.

Ezután megtartottuk az éves gazdasági beszámolót, melyet a közgyűlés szavazással elfogadott. Felolvasásra és elfogadásra került az ebben az évben seniorrá avatódott instrukorok névsora is.
Kiss Boldizsár lemondott a KFT ügyvezetői pozícójáról és ezúton köszönjük egész éves munkáját.

Ezután a rekordszámú résztvevő megszavazta a felügyelőbizottságot, a vezetőséget a 2020-as évre és az év instrukturát a 2019-es ciklusból.
A felügyelő bizottság elnökének Dr. Eke Csabát, felügyelőbizottsági tagnak Kiss Boldizsárt és Suszterics-Fülöp Noémit választotta meg a közgyűlés.

-Képzésfőnökök: Bagoly Boglárka és Gombkötő Emma
-Táborfőnökök: Boros Kinga és Domokos Zsófia Odett
-Bálfőnökök: Kismarjai Kata és Krupa Zsófia
-Alelnök: Bartek Virág
-Elnök: Bódis Bendegúz

Az év instruktora 2019-ben Suszterics-Fülöp Noémi lett de rengeteg instruktor kapott jelölést ehhez szívből gratulálunk nekik.

Köszönjük, hogy eljöttetek és megtiszteltétek ezzel az elmúlt év munkáját és lendületet adtatok az következő évnek. Tartsatok velünk november 14.-én csütörtökön is, hiszen karifőnököket és KFT ügyvezetőt is választunk majd, valamint SzMSz módosításra is sor kerül, amiről hamarosan bővebb tájékoztatást küldünk nektek.
Remélem egy élményekben gazdag, szép év vár bennünket 2020-ban is. A következő évi vezetőség nevében bizton állíthatom, hogy ezért mindent megteszünk majd.

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük