Palackpostán terjed a hír: a Semmelweis Egyetem gólyái idén is birtokba veszik egy estére a Dunát! A kikötőkben csak Gólyahajó 2009 néven emlegetik ezt az estét…

Két hajó fedélzetén, óriási területen barátaiddal, betűddel, instruktoraiddal sodródhatsz a 3 bulihelyszín között, ha úgy alakul, az árral szemben is =)
Gólyatábori hangulat, kaja-pia, meglepetések, beszélgetésre alkalmas csendes sarkok, Budapest esti fényei egy Dunán ringatózó hajóról, és ez mind csak Rád vár!
Köss egy matrózcsomót cipőfűződre: Vízre szállás Október 1-én 17:45-kor a Vigadó térnél!

A hajózóknak kikötés után pedig ingyenes afterparty a város egyik legszínvonalasabb szórakozóhelyén, a partot érés közvetlen közelében: a Morrisons 2-ben! Egész éjszakán át tartó hatalmas italakciókkal, ingyenes ruhatárral várjuk mindazokat, akik beszálltak a hajóra vagy elővételben jegyet váltva egy jót buliznának a legénységgel…

Jegyek szeptember 22-től minden nap 10 és 14 óra között kaphatóak a NET és az ETK aulájában. A jegyek ára: Hajójegy gólyáknak/instruktoroknak 700 Ft, diákkal 900 Ft. Csak afterpartyjegy: 700Ft. (A hajójegy az afterpartyra is érvényes).

Navigare necesse est- Dunára!

gólyahajó plakát

ozzászólás “Gólyahajó 2009&rdquo témában;

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük