ozzászólás “Semmelweis Gólyabál 2009&rdquo témában;

 • Sziasztok!
  részt vettem a gólyabálon és vettem tombolákat is. A jegyvételnél azt mondták nekem hogy a nyereményeket a bál folyamán késöbb is át tudom venni nemcsak a húzáskor.
  Én kb 4 körül ellenőriztem le és kiderült hogy nyertem kétszer is. De a szervezők azt mondták hogy már a nyereményeket nem tudom átvenni mert már elmentek akik ezt intézték.
  A nyertes szelvényeim: Q59, H79.
  Az a kérdésem hogy át tudom-e venni a nyereményeim valamikor?
  Köszi:
  Peti

 • Nem tudom mikor lesznek képek és hogy hol, de a stand up-os szigetes csókáról mindenképp kellene pár kép, mert nagyon nagy volt. :)

 • Sziasztok!
  A gólyabálon csináltattunk több képet is, amit aztán ki is nyomtattak fénykép formájába. Levoltak maradva a készítők, így sokat kellett volna rá várni. Azt mondták hogy később, a bál után is átlehet majd venni. Ezt mikor és hol tudom megtenni?
  Köszönöm előre is, Anx

 • Az Irie Maffia, Jamie Winchester meg az a stand-upos forma azért nagyon jó volt, de a többire – meg nem nevezett okokból ;) – sajnos nem nagyon emlékszem, úgyhogy ha lesznek képek mondjátok meg hol tudom megnézni, mit is műveltem a buli végén. Remélem azért sikerült némileg megőriznem nőiességemet a bál végéig, bár azért vannak kétségeim :P
  Várom a képekeeet! :)

 • Látom sokan kértétek a Stand-Up-os képeket. Gondoltam, ha már képekkel nem tudtak szolgálni a szervezők, akkor megosztok pár videót, amit ez az emberke csinált :) Én is nagyon rákattantam a gólyabálon, és keresgéltem egy kicsit a neten, ahol végül ezt találtam: https://nemvagyokluzer.hu/tour-de-luzer

  Remélem nektek is szerez olyan sok jó percet, mint nekem :)

 • Nincs egy ember sem az iocs csapatában, aki értene a képek feltöltéséhez vagy mi okozhat ekkora problémát, hogy 1 hónap alatt nem sikerült feltenni a képeket?:)

  It’s unbelievable!!!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük