Védőnek lenni életforma

Tavasszal már született bejegyzés arról, hogy mindig örömmel és büszkeséggel tölt el minket, ha instruktorok tudományos sikereiről kapunk hírt. A napokban Steve (világi nevén dr. Kenessey István :)) kereste meg az IÖCS-öt egy hasonlóan örömteli meghívással: szeretettel vár minden instruktort a két hét múlva tartandó PhD védésére!

“Instruktori” PhD védésről márpedig ritkán hallunk (igaz, PhD-s instruktorról szerencsére egyre többször), hát még ha olyan seniorról van szó, aki a legutóbbi évekig szinte aktív tagja volt az IÖCS-nek – elég csak a minden instruktor által jól ismert IRC-re gondolnunk.

Jól esik ilyesmiről írni, hiszen ez is egy újabb példa arra, hogy az IÖCS maga és benne az instruktorok mind egy szálig értéket képviselnek, és hogy a tudományos munka és instruktorkodással töltött szabadidő nem egymást kizáró elfoglaltságok… végül pedig, mert egyszerűen jó hallani, hogy valaki ennyi év után is úgy beszél rólunk, hogy “szíve egy része a csoportért dobog”.

Köszönjük a meghívást!

A részletek pedig: a védés időpontja 2010. szeptember 22., 15:30, helyszíne a Semmelweis Egyetem II. sz. Patológiai Intézetének tanterme. Ezen lineken pedig elérheted a hivatalos meghívót és a tézisfüzetet.

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük