tavalyi hasonló bejegyzésünket idézve ez év végén is szeretnénk megköszönni a sok-sok segítséget mindenkinek, aki hozzájárult a honlap idei fejlődéséhez!

mit hozott nekünk 2008? mindenek előtt bebizonyította, hogy van igény egy folyamatosan frissülő honlapra (mutatja ezt a csaknem 35000 (!) látogató az évben), és hogy képesek vagyunk ezt a megkezdett munkát tovább vinni, fejleszteni.

mindezek mellett a 2008-as évet nyugodtan mondhatjuk a próbálkozások évének. bár az aktív munka a megújult honlapon már egy évvel korábban elkezdődött, mostanra jutottunk el odáig, hogy az alapok rendbetétele után tovább is lépjünk. ezeket a próbálkozásokat mutatja az év során elkészült három nagy oldalunk: a képzés, a gólyatábor és a báli honlap, melyeken, ha nem is feltűnően, de látszik, hogy más-más módon készültek, eltérő elgondolások és stílus alapján.

ezek mellett igen büszkék vagyunk rá, hogy megszületett egy régóta vágyott írás első formája, az IÖCS történelem. és természetesen tovább bővült a gondosan válogatott galériánk is.

úgy érezzük tehát, hogy “elindultunk“, konkrét tervekkel és most már egyre több tapasztalattal, változatlan lelkesedéssel – és nem utolsó sorban várva a visszajelzéseket, ötleteket, amikre nyitottak és kíváncsiak vagyunk.

köszönjük idei látogatásaitokat,

kívánunk Nektek boldog, sikeres új esztendőt!

iocs.hu :)

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük