Mintegy fél nap múlva durrannak a pezsgős üvegek, koccannak a poharak és átballagunk az új évbe. Sokunkat ez a nap arra késztet, hogy egy kicsit visszanézzünk az éppen elmúló évre és elgondolkodjunk mit éltünk át, éltünk meg, tapasztaltunk, minek örültünk vagy épp mi könnyeztetett meg. Vajon mindez hogy nézhet ki egy csoportnál, pontosabban az IÖCS-nél?

Ami biztos, hogy erről nem egy embernek kell írnia. Így ha Neked is van kedved írni az IÖCS 2012-es évéről, akkor küldd el e-mailben bármilyen, az IÖCS-höz kapcsolódó emléked az emlek@iocs.hu-ra. A beküldött történetekkel, emlékekkel ki fogjuk egészíteni a honlapon fellelhető IÖCS-történelem cikket!

Nekem mik jutnak eszembe?

Az év első gyűlésén azzal a hírrel állt elénk Sanya és Pölös, hogy új helyszínre, Tiszaligetre költözik a Képzészáró Tábor. Majd egy újabb nyugodt (?!:)) feliratkozó gyűlés, ahol mindenki talált magának helyet, hogy kedvére dolgozhasson a karneváli forgatagban. Utána sokan együtt vágtunk neki az útnak Csobánkára, a Téli vizsgafelejtőre…

A tavasz első napjai a Tavaszi Fesztiváltól voltak hangosak, színesek, táncosak.

Következett a már szóba hozott Karnevál. Az egész NET a Mardi Gras-t idézte. Rengeteg féle és finom! ételt kóstolhattunk meg a lepényben.

Eközben javában folyt a szuperhősök képzése, majd elértünk a nevezetes első tiszalgeti hétvégéhez. Azt gondolom, hogy együttes munkánkkal szinte zökkenőmentesen, vidáman, bár néha kicsit ázottan, éltük át a hétvégét, pedig mind képzőnek és képződőnek új volt a helyszín. Remélem, hogy idén már a tavalyi sok jó emlék által vezetve megyünk majd le Tiszaligetre! Az újdonsült Instruktorokat rögtön meg is invitáltuk egy igazán ír tavaszi IÖCS klubra.

A nyár hosszú és kicsit sem hűvös napjai alatt a Varázsvilág minden tagja Magyarországra, Budapestre, majd Tatára sereglett, hogy méltón fogadja a Gólyákat. A készülődés közben szerintem az ország majd minden pontján jártak együtt Instruktorok, ami hirtelen beugrik az Buday Zoli-féle Normafa Junkfood Open Air. Tudom, hogy elfogult vagyok ez ügyben (:D), de ez a Tábor nehezen lehetett volna tökéletesebb… talán egy kicsit kevesebb zsemlével. :)

A nyár után minden évben beköszönt az ősz, így tette ezt 2012-ben is. Nem is pihentünk meg egy pillanatra sem. Volt itt ezreket csalogató Jegyzetbörze, mindenkit jóllakató Ökörsütés és szinte minden gólyát vízen szállító csíkosGólyahajó.

Az októberfeszt hozzánk az őszi IÖCS klub képében látogatott el.

Őszünkre a koronát a cirkuszi köntösbe öltöztetett Gólyabállal tettük fel.

Ezután már nem volt sok hátra az IÖCS évből, mégis sokszor találkoztunk, hogy együtt gondolkodjunk a szerkezetváltásról.

Gondolom, nem vagyok egyedül, akinek könnyeket csalt a szemébe Barbi a Tisztújítón. :’)

Bár tudom, hogy az új vezetőség is már nagyban munkálkodik a háttérben, de az ő munkájuk már egy más lapra, más évhez tartozik…

 

Ezekkel az emlékekkel és az érkező e-mailek reményével kívánok Mindenkinek nagyon boldog és sikeres 2013-as évet! :)

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük