Majdnem pont egy hónapja, november 20-án került sor az új gyokos karifőnök megválasztására. A helyszínnek az egyik Hőgyes kisterem volt kijelölve, de hamar realizáltuk, hogy ott nem férünk el.

Ez most azt jelenti, hogy vagy a terem volt kicsi, de optimistán inkább azt állíthatom, hogy az aktív gyokos instruktorok közül jelentek meg egész sokan.(~harminchatan egész konkrétan). Persze van még hova fejlődni…

Miután átvonultunk a nagyterembe egy körülbelül 2 órás beszélgetés következett, ahol meghánytunk-vettettünk néhány komolyabb, a közösségünket érintő témát.

Ezután bár már kissé fáradtan és nehezebben koncentrálva, megkezdtük a választást. Az egyetlen jelölt Bischof Niki volt, akinek megválasztását az ott megjelentek 100%-ig támogattak.
Személy szerint nagyon örülök, hogy Niki lett az új karifőnök, mivel ő is azokat a célokat tűzte ki elérésül bemutatkozó beszédében, amiket én is anno egy éve szerettem volna elérni és remélem, lesz annyi ereje, akarata és kitartása, hogy ezeket célokat meg is valósítsa.  :)

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok és sikeres vizsgaidőszakot!!! :)

Horváth Dani

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük