Pályázateső… eredmények!

Még az első hó leeste előtt meghirdettük néhány tavaszi rendezvény megszervezésének lehetőségét…

Aztán leesett a hó, rémszarvasaival megérkezett a Mikulás, választottunk karifőnököket, lezártuk a szorgalmi időszakot, ezzel együtt megkezdődött a vizsgaidőszak is, de mindeközben záporoztak a pályázatok postaládánkba…

Elérkezett a pillanat, így a szószaporítás után, hogy eme bejegyzés lényegeként, fellibentsük a fátylat, és kihirdessük, kik is nevelgetik idén tavaszi rendezvénycsokrunk virágszálait.

Mindenek előtt szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki benyújtotta jelentkezését, jól eső érzés látni a lelkesedést!

De íme az örömhíradó:

Rögvest, mihelyt átverekedjük magunkat az előttünk álló több-kevesebb vizsgán, – meglepő módon idén korosabbaktól – Pölöskei Gergelytől, Jancsó Sándortól és Talpai Szabolcstól kapunk lehetőséget a Felejtésre…

Miután mindenki újraéledt a tavaszi napsugaraktól  – a HÖKkel és a Hársfával szorosan együttműködve –  Barki Lilla és Molnár Violetta hozza el a kultúrát és a művészetet az Egyetem falai közé, képek, zene és tánc formájában, a Tavaszi Fesztivál keretei között.

A 2013-as Semmelweis Karnevál Instruktor Öntevékeny Csoport részéről delegált főszervezője, a kiemelkedően sok pályázó közül pedig nem más, mint Budai Marcell.

Gratulálunk Nekik! Akiknek pedig most nem tudtunk lehetőséget biztosítani, ne csüggedjetek, temérdek tennivaló van még, számítunk Rátok! :)

Nem maradt más hátra minthogy sok sikert és kitartást kívánjunk a vizsgákhoz!

Egy hozzászólás “Pályázateső… eredmények!&rdquo témában;

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük