Seniorvacsora 2013.

Április 19. péntek, 7 óra. Kellemes tavaszi este, Duna-parti étterem, tárt ajtókkal. A bejáratnál négy mosolygó instruktor. Mellettük több, mint 100 pohár pezsgő várja az elkerülhetetlen véget… :)

Amikor februárban megcsörrent a telefon, és felkértek minket a seniorvacsora megszervezésére, nem is sejtettük, mi minden vár még ránk, míg ez a pillanat eljön.

A megfelelő helyszín kiválasztása után izgatottan telefont ragadtunk, hogy meginvitáljuk a majd’ 600 seniort erre az estére. Jó érzés volt hallani, amikor örömmel és lelkesen fogadták a megkeresésünket. Idővel egyre több név került fel a résztvevők listájára, közben pedig egy kis meglepetéssel is készültünk.

Végül elérkezett a nagy nap. Megérkeztek a várva várt vendégek, és egy rövid köszöntő beszéd után felszolgálták a vacsorát. A seniorok alig akartak leülni enni, annyira belemélyedtek az egymással folytatott beszélgetésbe.

Az este vidám hangulatban telt. A termet sztorizgatás és nevetés hangjai töltötték be, na meg üdvrivalgás, mikor egy-egy rég nem látott ismerős lépett be az ajtón.

Nagy öröm és megtiszteltetés volt számunkra, hogy ránk bízták ezt a feladatot és lehetővé tehettük, hogy a régi barátok újra találkozzanak és eltöltsenek egymás társaságában néhány órát.

Kedves Seniorok! Köszönjük, hogy eljöttetek, hiszen ez az este Rólatok szólt, Értetek jött létre.

Az este képekben :)

Egy élmény volt! :)

Kássa Réka & Papp Noémi & Varga Csenge & Bagita Bence

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük