Tavaly szeptemberben instruktorok kisebb-nagyobb köreinek hangja kavarta fel a levegőt a NET éppen üres termeiben. Nem kisebb témáról beszélgettünk, mint az IÖCS jövője. Akkor rengeteg minden szóba jött, ezekről folyamatában itt, itt, itt végül pedig itt olvashatsz.

Már tavaly is biztos volt, hogy egy ilyen folyamat nem állhat le a vezetőségváltáskor. Nem is állt, így erről írnék most.

A beszélgetések végére kikristályosodott, hogy idén a minél több feladat kiadásával igyekszünk jó pár feladatot levenni a vezetőség válláról, hiszen évek óta sok emberrel, sok helyen beszélgetünk arról, hogy valami nem működik teljesen flottul. Hiszen rengeteg instruktor van, akik nagyon szívesen segítenek a különböző programok háttérszervezői munkáiban. Ezért is idén a Karneválon már négy nagyobb feladatot, amit eddig egy-egy vezetőségi csinált, négy lelkes és kitartó instruktor kezébe adtunk. Így lett az eszközbeszer felelőse Danka Zsófi, a kajabeszeré Óriás Viktor, a piabeszeré Talpai Szabolcs és az épülés koordinátora Maiyaleh Peti.

Ezután nagy izgalommal vártuk, hogy vajon ebből mi sül ki… mondanom se kell, hogy mindenkinek a várakozását felülmúlták, hiszen megújult a műanyag raktárunk, így már nem dől rá minden műanyag arra, aki ki meri nyitni, reggel 10-kor már mindenki indult hazafelé az átlagos délután egy helyett, mindenki jól lakott és kis sem kellett dobnunk szinte semmit és azt kell mondjam, hogy az italellátottságunkra sem volt panasz! :)

Mindezen tapasztalatok alapján a Táborban is igyekeztünk minél több feladatot kiadni, ezekről a tábor közeledtével még írok!

Azt gondolom, hogy mindannyiunk nevében mondhatok köszönetet mind ennek a négy embernek, akik segítettek elindítani ezt a változást, mind pedig azoknak, akik eljöttek a beszélgetésekre és együtt kisütöttük ezt az irányt.

A tábor után az addigi tapasztalatokkal felvértezve újra leülünk majd beszélgetni erről illetve az ehhez kapcsolódó témákról, remélem sokatokkal találkozunk. Addig is viszont bármikor bárkitől szívesen várok véleményt/ötletet/gondolatot akár a szerkezetátalakítással kapcsolatban, akár bármi másról:)