Elkezdődött!

A szorgalmi időszak alig indult el, de hirtelen azt vettük észre, hogy már az első hónap végén járunk, ez pedig nem jelenthet mást, mint az idei instruktorképzés kezdetét. Február 23-án a NET dísztermében 300-nál is több csillogó szemű “hős” várta, hogy hamarosan szintet léphessen, 2012-ben ugyanis szuperhősként bizonyíthatja mindenki rátermettségét a tavasz folyamán.

A jelentkezési lapok beérkezése és összesítése alatt megnézhettük az idei képzés témájára épülő filmet, amelyet Hernyes Anitának köszönhetünk; a NET hangosítása kicsit azonban megviccelt minket, így egy későbbi cikkben felfrissíthetitek a látottakat (a hallottakat nehéz lenne) a feltöltött videó alapján.

Ezután kiderült az is, hogy ki hol folytatja az estéjét, és melyik szuperhős lesz belőle az elkövetkező másfél hónapban: vajon az éj leple alatt a segítségre szorulókat megmentő Batman, vagy az idő folyását is befolyásolni képes Superman, esetleg leküzdhetetlen akadályokon túljutó Pókember, Ironmanként egy vas testbe bújt géniusz, nyílheggyel is helikoptert pusztító Rambo, más tudatát is irányítani képes X professzor, vagy Yodaként az Erő ismerője, a jövőből jött géptestű Terminator, a galaxis távoli pontjából nyerges vontató képében megérkező Optimus Prime, netán hihetetlen erővel bíró Hulk.

A kialakult tíz csoport innentől szétvált, hogy a képzést lezáró hétvégén majd mind újból egyesíthessék erejüket. De addig még hosszú utat kell megtenni…

Ne feledjétek, április közepére készen kell állnotok arra, hogy szuperhősök legyetek; sok sikert hozzá!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük