ökörsütés emlék

pár éve, gólyaként nem nagyon akaródzott elmennem ökörsütésre, hiszen még alig kezdődött el az egyetem, ez már a sokadik program volt, amellyel instruktoraim nyaggattak, hogy ez is kihagyhatatlan, meg az is megismételhetetlen…
és mennyire örülök, hogy végül mégiscsak hallgattam rájuk!

tényleg páratlan élmény:
zöld terület, rengeteg ember, sok ismerős arc a gólyatáborból; lépten-nyomon gólyák és instruktorok köszönnek és csábítanak arra, hogy csinálj valami olyat, ami első hallásra nem tűnik teljesen normálisnak… s mindemellett a háttérben, a dunaparton méltóságteljesen forog egy hatalmas test a nyárson, és néha megcsap a sült hús illata…

unatkozni nem lehet. inkább attól tart az ember, hogy valamit kihagy a sok program közül. észre sem veszed és máris olyan emberekkel mulatsz együtt, akikkel máshol esetleg sosem találkoztál volna. egy iwiw-függőnek tiszta aranybánya :)

azóta már rendezőként is megéltem ezt, s ha lehet, még jobban belopta magát a szívembe. látni a színpadról, ahogy két egyetem diákjai először kicsit tartózkodóan, aztán egyre nagyobb lelkesedéssel mulatnak együtt.. nem hagynám ki semmi esetre sem!

ökörsütés emlék

freegyes

ozzászólás “ökörsütés emlék&rdquo témában;

  • Én tavaly voltam először ökörsütésen, de nagyon jó volt!

    Barátnőimmel sokáig gondolkodtunk, hogy kimenjünk-e, mert nem volt annyira jó az idő és ez mégiscsak szabadtéren van. Amikor kiértünk, körülbelül 150 ember táncolta a tábortáncot, mindenki a sajátját valami teljesen idegen zenére. Hangulat az volt rendesen!!

    Zsófi

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük