Talán még túlságosan is távolinak tűnik a szeptemberi évkezdés, de a strandról hazajövet érdemes lehet már kicsit az őszi programokra is gondolni, hiszen két megszervezendő esemény is várja a lelkes pályázók jelentkezését.

Elsőként a szeptember 10-e és 14-e között tartandó jegyzetbörzére szeretnénk felhívni a figyelmeteket, ahol a megunt tankönyvek, jegyzetek, atlaszok cserélhetnek gazdát. Ha úgy érzed, ez a feladat csak Rád vár, jelentkezz egyedül vagy párban augusztus 28-igpalyazat@iocs.hu címen. Leveledben egy rövid bemutatkozást követően írd meg, hogy miként szeretnéd megvalósítani ezt a teljes héten átívelő programot.

Az őszi – idén egész pontosan az október 4-ei – Duna gyönyörű csillogó foltja a Gólyahajó, amelynek két leendő tengerészét keressük.

Ha már legalább két éve instruktorok vagytok, azaz legkésőbb az Őrültek Üvegházában képződtetek és van kedvetek egy menő Hajóhoz, akkor jelentkezzetek augusztus 31-éigpalyazat@iocs.hu címen egy kis szösszenettel arról, hogy kik vagytok, mikor képződtetek, mi motivál Titeket a szervezésre és milyennek álmodjátok meg a rendezvényt!

Jelentkezzetek bátran, várjuk a lelkes pályázókat; aztán pedig irány a strand!

ozzászólás “Hajónapló&rdquo témában;

  • Való igaz. Az eredeti terv a 3-a volt, de akkor foglalt volt a hajó. A valós/tényleges időpont október 4-e! Javítottam a naptárban! Köszönöm szépen, hogy szóltál! :)

  • Sziasztok!
    Gondolom, a jegyzetbörzének egyelőre a szervezőit keresitek. Dolgozónak később lehet jelentkezni? Vagy a jegyzetbörze is vegyes meghívásos-feliratkozós rendszerben működik?

  • Szia!

    Egyelőre még a főszervezőket keressük, illetve kerestük, mert tegnap járt le a jelentkezési határidő. A héten meglesz a két főszervező, amit ki is hirdetünk majd. A dolgozókat ők szokták felkérni, csak meghívásos rendszer alapján, de gyanítom, ha jelzed nekik, hogy szeretnél segíteni, akkor meg lehet ezt oldani :)

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük