Nem nagy társaságban, de annál lelkesebben beszélgettünk tegnap a jövő évről, a senior avatásról és megannyi felmerülő kérdésről. Az alábbiakban röviden beszámolok az első beszélgetésről, és meghívlak titeket a folytatásra.

Először azoktól kérdeztünk, akik jövőre szeretnének a vezetőségben munkálkodni. Ludányi Zsófi az elnökségért, Molnár Rebi a képzésen gondolkodik, Szak Sári az alelnökségért,   Szilágyi Örs a képzésért és Takács Robi a táborért indulna el. Meséltek a motivációjukról és választ kaptunk az egyesek terveiről érdeklődő kérdésekre is.
Továbbra is azt kérem azoktól, akik gondolkodnak a vezetőségbe induláson, hogy keressenek meg egy kávé vagy egy sör mellett eltöltött beszélgetés erejéig.

A senior avatás kapcsán megannyi véleményt és álláspontot hallgattunk meg. Van, aki elvinné a rendezvényt a képzészáró hétvégéről, más a seniorrá válás kritériumait szigorítaná meg, de volt olyan is, aki annak a lehetőségét vetette fel, hogy kivetítőn közvetítsük az eseményt. Rengeteg érv és ellenérv hangzott el, de annyi biztos, hogy a következő beszélgetésre okosabbak leszünk, mivel addigra már kiértékeljük a még jelenleg is aktuális kérdőívre adott válaszokat.

A majdnem két órás beszélgetés folyamán sokat beszélgettünk még az elérhető “X”-ek számáról, a feliratkozási lehetőségek bővítéséről, a musical szereplők elszállásolásáról és még a facebook csoportunkról is. A beszélgetés végeztével néhányan azon törtük a fejünket, hogy miért jönnek el ilyen kevesen az IÖCS jövőjével foglalkozó beszélgetésre.

Várlak Titeket a második Kötött Beszélgetésre október 27-én 17:30-kor, a NET aulában, hogy tovább diskuráljunk az eddigi és a még felötlő kérdésekről és témákról. Ha már tudod, hogy el fogsz jönni, kérlek válaszolj az alábbi néhány kérdésre, ezzel sokat segítesz nekem a készülésben.