Lángos party – új szín a nyárban

Elérkezett a Gólyatábor hónapja, ami egyet jelent a folyamatosan sűrűsödő tábort előkészítő találkozókkal, raktárpakolással, próbákkal, ezernyi telefonnal és megbeszéléssel. Ebben a pörgős időszakban jelentette be a lángos gebinünk, hogy idén nem érik be kevesebbel, mint hogy élesben próbálják ki a tábori kínálatuk nagy részét – tesztvendégnek pedig mellesleg :) meghívják az IÖCS-öt.

Az eredmény kétségkívül teljes siker :) – íme:

https://tinyurl.com/langosparty

Ez a sütés számomra egy kisebb vízválasztó is egyben, ugyanis hosszú idő óta ez az első olyan IÖCS-ös “rendezvény”, amely nem egyetemi fölkérésre (koszorúzás, kutatók éjszakája), vagy központi szervezésben jött létre (mint az IÖCS klubok, vizsgafelejtők). Kicsit olyan, mint a mára már hagyománnyá vált régi programok: pár instruktor összedugta a fejét, kitalált valamit, megszervezte – és mindenki örült. Legalább is az a nagyjából 60-80 instruktor (!), aki megfordult erre fele, biztosan. :)

Ez úton is köszönet Gasparovszky Mártiéknak a szervezésért és a finomságokért – remélem, valami olyasmit kezdtek el ezzel, ami már régóta hiányzott az IÖCS-ből, és adhat egy alaphangot sok hasonló további kezdeményezéshez. Ami biztos, hogy egy-egy ilyen (jó időben összehozott) alkalmat nagy örömmel támogatunk a jövőben is (anyagiak, technika és egyéb hátteret tekintve).

Köszönjük! :)

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük