Őszi lehetőségek – hajóstul, börzéstül

Bár mostanság minden a Gólyatábor körül forog, mindenki barnul a vízparton, és már senki sem tudja, hogy mit jelent a szorgalmi időszak, de a Költő szavaival szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy nemsokára
“Itt van az ősz, itt van újra” –
a pályázatok ideje.

Az első tanítási héten évről évre rengeteg tankönyv, jegyzet, atlasz és egyéb tanulnivaló cserél gazdát a Jegyzetbörze keretein belül. Ha úgy gondolod, képes vagy arra, hogy keretet biztosíts egy papír alapú bolhapiacnak és szeretnéd megszervezni az idei Börzét szeptember 12-17-ig, jelentkezz egyedül, vagy párban a palyazat@iocs.hu címen augusztus 20-ig. Az emailedbe írd bele, hogy miért érzed úgy, hogy ez a program Neked való, és hogy miként fogod megvalósítani, ha Rád esik a választás.

A másik pályázat tárgyáról oldalakat lehetne írni, de szerintem azzal is érzékeltethetem a feladat nemességét és súlyát, ha csak azt írom: Gólyahajó 2011, szeptember 29. A palyazat@iocs.hu-ra várjuk a jelentkezésed. A leveledbe írd bele, hogy kivel szerveznétek együtt (mindenképpen párosokra számítunk), hogy miért vagytok Ti az ideális pár, hogy milyen lenne a Ti Gólyahajótok és, hogy mi az, ami motivál Titeket. A jelentkezéseiteket augusztus 30-ig várjuk.

Jelentkezz még ma!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük