Tavaly az IÖCS történetében újdonságként és egyben hatalmas űrt betöltve született meg a Seniorvacsora gondolata. Sosem kerestünk-kutattunk még régi instruktorok, avatott seniorok után ilyen messzeségekben – és ekkora sikerrel: a több, mint száz fős vacsorára a frissen seniorrá váltak mellett tíz-húsz éve végzett instruktorok is ellátogattak.

Nem lehet leírni elég jól azt a hangulatot, amikor régi ismerősök, egymástól távol került emberek több (tíz) éves történetek sorával idézik föl azt az időszakot, amikor még ők vitték az IÖCS lelkét, alkották a magját. Mindez rendkívül fontos és fölemelő esemény, hiszen Nekik köszönhetjük, hogy mára ilyen formában még mindig létezünk, és sokukat bár alig vagy egyáltalán nem látjuk, egy apró kötelék mindig is ide fűzi őket. Ez az este róluk szól és Nekik szól.

Idén is négy fiatalt kértünk meg, hogy újra fussanak neki a szervezésnek, érjék el telefonon, e-mailen, galambpostán az összes seniorunkat, és persze vegyék is rá őket, hogy erre az egy estére kicsit jöjjenek vissza az IÖCS berkein belülre. A négy lánynak: Bacskai Nórának, Bóta Anettnek, Deme Juditnak és Ludányi Zsófinak külön köszönet fáradozásukért!

A vacsora jövő hét csütörtökön, 2011. április 28-án lesz. Kedves Senior! Ha még bizonytalan vagy, hogy eljöjj-e, vagy csak kíváncsi vagy, kik lesznek ott biztosan az este, az alábbi linken megtalálod az aktuális vendéglistát – amely nagy örömünkre már több, mint száztíz fős!

https://tinyurl.com/seniorvacsora2011

Minden rég látott és újdonsült Seniort nagy szeretettel várunk!

ozzászólás “Második Seniorvacsora&rdquo témában;

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük